کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 86

-224 اﺛﺮ ﺳﻮد، اوره، ﭘﺮﺗﻮ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ( PEG ) در ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﺑﺮآورد ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
سمانه قاسمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.09 K)

-223 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اوره ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻠﻮی ﻋﻠﻒ ﻧﯽ
اسماعیل صادقی زاده، محبوبه مقدس زاده، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، حسین دوماری، محسن مویدی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.46 K)

-222 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺑﺮگ ﺧﺮﻣﺎی ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ اوره
عزیز کردونی، اکبر ابرغانی، محمدرضا مشایخ، بهاءالدین عالم زاده، بهاره طاهری دزفولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.91 K)

-221 گزارشﭘﺬﯾﺮی ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﻧﺴﺒﺖ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺳﯿﺐ ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه ﺑﺎ اوره در ﺑﺮهﻫﺎی ﻧﮋاد ﻗﺰل
محمد داد پسند، علی صالح بهمن پور، علیرضا بیات، محمد جواد ضمیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276 K)

-220 بررﺳﯽ روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦﺧﺎم ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﺎر ( ﺧﺎم و ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اوره ) ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
بهروز ابراهیمی، اکبر تقی زاده، ولی اله پلنگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.44 K)

-219 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺧﺸﮏ زﯾﺘﻮن ﺑﺮ روی ﮔﻠﻮﮐﺰ،اوره و ﮐﻠﺴﺘﺮول ﺧﻮن ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻧﮋاد ﻋﺮبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.89 K)

-218 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اوره و ﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ و ﭘﻮﺳﺘﻪ اﻧﺎر
مجید ابراهیم پور، رحمت اله حق پرور، سیدرضا خزایی فر، محمدرضا ساسانی، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.38 K)

-217 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از اوره وﻣﻼس ﺑﺮ ارزش ﺗﻐﺬﯾﻪای و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ﺗﻔﺎﻟﻪ داﻧﻪ و ﭘﻮﺳﺘﻪ اﻧﺎر
مجید ابراهیم پور، رحمت اله حق پرور، سید رضا خزایی فر، محمدرضا ساسانی، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.62 K)

-216 ﺑﺮرﺳﯽﺗﺄﺛﯿﺮ اوره در ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ آﻧﺰﯾﻢﻫﺎی ﮐﺒﺪی در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ
رسول رضائی، علی محرری، جواد نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.88 K)

-215 اثر سطوح مختلف بنرتونیت سدیم برگلوکز، اوره و کلسترول خون گوسفندان نژاد عربی
محمدجواد خلیفه، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، سمیه سالاری، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

-214 بررسی اثر افزودن کود نیتروژن و پلی اتیلن گلایکول بر ارزش غذایی سیلاژ گلرنگ با استفاده از روش تولید گاز
افسانه احراری، محمدحسن فتحی، مصطفی یوسف الهی، احمد ریاسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.79 MB)

-213 بررسی تاثیر فرآوری با اوره و ملاس برقابلیت هضم سورگوم علوفه ای به روش In vivo
احمد طالب زاده، مریم خلیق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.76 MB)

-212 اثر فرآوری کاه گندم با اوره بر ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری با روش کیسه های نایلونی
سید غلامرضا موسوی، علی زمان دوستی، فرشید فتاح نیا، سید علی اصغر خدایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (125.86 K)

-211 اثر ضایعات کشتارگاه های صنعتی طیور به عنوان منابع پروتئینی با قابلیت تجزیه پذیری متفاوت بر تخمیر شکمبه ای، متابولیت های خون و عملکرد گاوهای شیری
یونس اسماعیل جامی، علیرضا فروغی، الیاس ابراهیمی خرم آبادی، سعید عبدی تازیک، وحید شمس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (109.67 K)

-210 اثر دو سطح RDP بر متابولیت های خونی و فعالیت آنزیم های کبدی در بز نر
رسول رضائی، علی محرری، جواد نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.53 K)

-209 بررسی اثر فراوری دانه جو با اوره، هیدروکسید سدیم و فرمالدئید برعملکرد بره های نر پرواری
رضا قنبری، پگاه نیک قدم، محمد شیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.02 MB)

-208 تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و تجربه پذیری ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری، نور محمد تربتی نژاد، سعید حسنی، حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.36 MB)

-207 تاثیر سطوح مختلف اوره و ملاس بر فراسنجه های تجزیه پذیری و تجزیه پذیری موثر ماده خشک علوفه نی
بهبود غفاری، نور محمد تربتی نژاد، سعید حسنی، حسینعلی شمس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

-206 تولید علوفه بررسی ارزش غذایی(ترکیبات شیمیایی)علوفه اویارسلام سیلو شده با اوره و ملاس
منصور سراوانی، مهران مهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.41 MB)

-205 اثر سطوح مختلف مکمل اوره و گوگرد بر سنتز پروتئین میکروبی و متابولیسم ازت در گوسفند مهربان
زهرا زمانی، محمدمهدی طباطبایی، حسن علی عربی، پویا زمانی، علی اصغر ساکی، خلیل زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.83 K)

-204 اثر منابع مختلف ازت و فرآوری دانه جو بر هضم مواد مغذی و تغییرات pH و آمونیاک شکمبه در گوسفند
احمد احمدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، سلمان افشار، علی اصغر ساکی، خلیل زابلی، پویا زمانی، سید علی حسینی سیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

-203 بررسی تاثیر سطوح مختلف کاه گندم عمل آوری شده با آب پنیر و اوره بر عملکرد بره های پرواری
امید دیانی، محمدرضا ثابت پی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (942.39 K)

-202 تعیین اثر اوره و ملاس بر ترکیب شیمیائی و قابلیت هضم آزمایشگاهی ماده خشک سیلاژ علوفه کانولا
امیر بالاخیال، عباسعلی ناصریان، علیرضا هروی موسوی، فریدون افتخار شاهرودی، رضا ولی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.66 K)

-201 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم برگ خرما قبل و بعد از غنی کردن با اوره و مکملهای مختلف انرژی
نعمت ضیائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.51 K)

-200 بررسی امکان استفاده از آب پنیر در غنی سازی کاه گندم در واحدهای پرواربندی گوساله
محمد ولی تکاسی، سعید غلامی، مجتبی زاهدی فر، حسن فضائلی، مجتبی سید مومن، ابراهیم ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (379.16 K)