کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 86

76 اثر سطوح مختلف اوره بر فراسنجه های تولید گاز علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش تولید گاز (in vitro)
مرتضی تقوی، محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله اصل مقاله 333.24 K

77 بررسی تاثیر اوره در جیره بر برخی فراسنجه های خونی و فعالیت آنزیم های کبدی در گوسفند
رسول رضائی، علی محرری، جواد نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 76.43 K

78 اثر بلوک اوره ملاس و مواد معدنی غنی شده با موننسین بر عملکرد بره های نر مهربان
س. افروزی، م.م. طباطبایی، ح. علی عربی، پ. زمانی، ن. زند
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.46 K

79 بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از مخلوطی از کاه، سبوس و اوره
ا. واحدی، ح. علی عربی، پ. زمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.78 K

80 بررسی روند تجزیه پذیری پروتئین خام تفاله انار (خام و عمل آوری شده با اوره) با استفاده از روش کیسه های نایلونی
بهروز ابراهیمی، اکبر تقی زاده، ولی اله پلنگی
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.64 K

81 بررسی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم برگ خرمای عمل آوری شده با اوره
عزیز کردونی، اکبر ابرغانی، محمدرضا مشایخی، بهاءالدین عالم زاده، بهاره طاهری دزفول
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.63 K

82 بررسی تاثیر اوره جیره بر برخی فراسنجه های خونی و فعالیت آنزیم های کبدی در گوسفند
رسول رضائی، علی محرری، جواد نصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 78.46 K

83 تعیین انرژی قابل متابولیسم برگ مو (Vitis Leaves) بدون فرآوری و فرآوری شده با اوره و مایکروویو با استفاده از تکنیک تولید گاز
مهدی مقدم، احمد احمدی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.82 K

84 بررسی تاثیر ملاس و اوره روی ارزش غذایی سیلاژ علوفه نی در مراحل مختلف رشد
ک. چاشنی دل، ی. مویدپور، م. یوسف الهی، م. شجاعیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 78.88 K

85 اثر سطوح مختلف تفاله خشک زیتون بر روی گلوکز، اوره و کلسترول خون گوسفندان نژاد عربی
آزاده گرواند، مرتضی چاجی، محسن ساری، طاهره محمد آبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 74.58 K

86 مقایسه نیتروژن اوره ای و ترکیبات شیر ماه های اول و سوم شیردهی در گاوهای روستایی استان لرستان
ناهید یوسفی، علی کیانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.93 K