کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تعیین ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﺟﻮ ﮐﻮﻫﯽ، آﮔﺮوﭘﺎﯾﺮون و ﺷﺒﺪر ﺑﺮﺳﯿﻢ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روشﻫﺎی ﮐﯿﺴﻪﻫﺎ ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
معصومه توکلی، علی احمد علو قطبی، بهروز رسولی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.85 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | تعیین ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﺳﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺮﺗﻌﯽ ﺟﻮ ﮐﻮﻫﯽ، آﮔﺮوﭘﺎﯾﺮون و ﺷﺒﺪر ﺑﺮﺳﯿﻢ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روشﻫﺎی ﮐﯿﺴﻪﻫﺎ ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز | |
معصومه توکلی، علی احمد علو قطبی، بهروز رسولی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.85 K) |