کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررﺳﯽ روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦﺧﺎم ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﺎر ( ﺧﺎم و ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اوره ) ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی. | |
بهروز ابراهیمی، اکبر تقی زاده، ولی اله پلنگی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.61 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | بررﺳﯽ روﻧﺪ ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦﺧﺎم ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﺎر ( ﺧﺎم و ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اوره ) ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی. | |
بهروز ابراهیمی، اکبر تقی زاده، ولی اله پلنگی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.61 K) |