کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 اﺳﺘﻔﺎده از ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺧﺸﮏ ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﺟﺎذب ﺑﺮای ﮐﺎﻫﺶ ﭘﺴﺎب ذرت ﺳﯿﻠﻮﺷﺪه ﺑﺎ رﻃﻮﺑﺖﻫﺎی ﻣﺘﻔﺎوت
سمیه معینی زاده، علی اسدی الموتی، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.11 K)

2 اﺛﺮات ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ذرت ﺳﯿﻠﻮ ﺷﺪه و ﻋﻠﻒ ﺧﺸﮏ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ و ﺳﻄﺢ ﭘﺮوژﺳﺘﺮون ﺧﻮن در ﮔﺎوﻫﺎی شیری
امیر اکبری افجانی، ابوالفضل زاقی، مهدی گنج خانلو، علی امامی، امین هوژیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.49 K)

3 برررسی امکان استفاده از بقایای پسته تازه پوست گیری شده در تغذیه گاوهای شیری
نادر فروغ عامری، حسن فضائلی، پیروز شاکری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

4 اثر پروبیوتیک بر برخی متابولیت های خون گوسفندان تغذیه شده با جیره های حاوی منابع مختلف علوفه ای
حمید رضا خزانه ای، کامران رضا یزدی، علی نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.73 K)

5 بررسی تأثیر تغذیه مستقیم میکروب ها بر اسیدهای چرب فرار شکمبه گوسفندان تغذیه شده با جیره های حاوی منابع مختلف علوفه ای
حمید رضا خزانه ای، کامران رضا یزدی، علی نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.34 K)

6 بررسی اثر افزودنی های میکروبی سیلو بر شاخص های تخمیری سیلوی ذرت
فاطمه کاظمی، ابوالفضل زالی، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.45 K)

7 مقایسه ارزش غذایی ذرت و پنج رقم سورگوم علوفه ای سیلو شده به روش تست گاز
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.77 K)

8 مقایسه ترکیبات مغذی و قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی پنج رقم سورگوم و ذرت علوفه ای سیلو شده
فاطمه مفتاحی، آشور محمد قره باش، محمد پاسندی، علیرضا خان احمدی، فرشته ربیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.65 K)

9 استفاده از یونجه خشک به عنوان جاذب برای کاهش پساب ذرت سیلو شده با رطوبت های متفاوت
سمیه معینی زاده، علی اسدی الموتی، علی اکبر خادم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.15 K)

10 ضرورت تغییر علف خشک یونجه به یونجه سیلو شده و کاهش درصد آن در تغذیه گاوهای شیری
حمید امانلو، داود زحمتکش، نبی اله آقا زیارتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.86 K)