کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 بررﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﭘﻨﺒﻪ دانه
سید علی بطحایی، یوسف جعفری آهنگری، حسن یکتا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.02 K)

2 استفاده از بیم الکترون جهت کاهش گوسیپول کنجاله پنبه دانه
مرضیه نایفی، سمیه سالاری، محسن ساری، مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

3 اثر کنجاله پنبه دانه عمل آوری شده با بنتونیت سدیم بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی و عملکرد مرغ های تخمگذار
علی گیلانی، حسن کرمانشاهی، ابوالقاسم گلیان، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (231.48 K)

4 اثر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه و مکمل لایزین در جیره های غذایی جوجه های گوشتی بر پارامتر های خونی
محمد حسینی، سعید معسومی خلیل آباد، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.17 K)

5 بررسی اثرات سطوح کنجاله پنبه دانه و لایزین بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی
محمد حسینی، سعید معسومی خلیل آباد، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (225.79 K)

6 تعیین تجزیه پذیری پودر ماهی و کنجاله تخم پنبه با استفاده از روش کیسه های نایلونی
ولی اله پلنگی، اکبر تقی زاده، علیرضا صفامهر، علی نوبخت، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.69 K)

7 اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره بر عملکرد بلدرچین سفید
علی پودینه، مهران مهری، محمود قزاقی، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333.93 K)

8 اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره بر خصوصیات لاشه بلدرچین سفید
علی پودینه، مهران مهری، محمود قزاقی، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (322.99 K)

9 تأثیر روشهای عمل آوری حرارتی و پرتوتابی بر مقدار گوسیپول کنجاله پنبه دانه
فرزاد قنبری، تقی قورچی، پروین شورنگ، هرمز منصوری، نورمحمد تربتی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.99 K)

10 اثر جایگزینی سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره استارتر جوجه گوشتی همراه با مکمل لیزین
غلامرضا زابلی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، جواد پوررضا، مهران مهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.32 K)

11 تاثیر کنجاله پنبه دانه فرآوری شده با تیمارهای حرارت و پرتو الکترون بر متابولیت های خونی و عملکرد بره های شال
فرزاد قنبری، تقی قورچی، پروین شورنگ، هرمز منصوری، نورمحمد تربتی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (720.73 K)