| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | بررسی اثر سطوح مختلف آنزیم بر ارزش غذایی علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ) | |
| محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند، مرتضی تقوی، سمیه بولاغ | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 377.35 K | ||
| 2 | بررسی اثر سطوح مختلف ملاس بر ارزش غذایی علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش تولید (in vitro) | |
| محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند، مرتضی تقوی، سمیه بولاغ | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 391.24 K | ||
| 3 | مقایسه ارزش غذایی ارقام اصلاح شده BMR و معمولی سورگوم علوفه ای | |
| حسین غلامی، عظیم خزائی، مهدی امیرصادقی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 923.77 K | ||
| 4 | اثرات سطوح مختلف آنزیم های فیبرولیتیک بر ارزش غذایی سیلوی سورگوم علوفه ای در هنگام سیلو و بعد از باز کردن سیلو با استفاده از آزمون تولید گاز | |
| مجید سالاری، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، مجید ابارهیم پور، محسن رجب زاده نسوان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 294.56 K | ||