کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی اثر سطوح مختلف آنزیم بر ارزش غذایی علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش کیسه های نایلونی (in situ) | |
محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند، مرتضی تقوی، سمیه بولاغ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.35 K) | ||
2 | بررسی اثر سطوح مختلف ملاس بر ارزش غذایی علوفه سورگوم سیلو شده با استفاده از روش تولید (in vitro) | |
محمد سیدی فرگی، قاسم جلیلوند، مرتضی تقوی، سمیه بولاغ | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (391.24 K) | ||
3 | مقایسه ارزش غذایی ارقام اصلاح شده BMR و معمولی سورگوم علوفه ای | |
حسین غلامی، عظیم خزائی، مهدی امیرصادقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (923.77 K) | ||
4 | اثرات سطوح مختلف آنزیم های فیبرولیتیک بر ارزش غذایی سیلوی سورگوم علوفه ای در هنگام سیلو و بعد از باز کردن سیلو با استفاده از آزمون تولید گاز | |
مجید سالاری، قاسم جلیلوند، کمال شجاعیان، مجید ابارهیم پور، محسن رجب زاده نسوان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (294.56 K) |