صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
14
1
اثر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ دورهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮورش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، حسین عرب عامری، جلال حقوقدان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (367.11 K)
2
بررسی لنگش و راه کارهای مقابله با آن در اسب
روح اله کامیاب کلانتری، احسان دیرکوندی، علی کیانی، محمد جواد دادفر، علی مقصودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.51 MB)
3
بررسی تنش ناشی از حمل و نقل در اسب
احسان دیرکوندی، علی کیانی، روح اله کامیاب کلانتری، محمدجواد دادفر، علی مقصودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (3.69 MB)
4
اسب در تاریخ، ادبیات و موسیقی آذربایجان
منصور شکری (یانغین)، حسنعلی مه پیکر مقدم، ابراهیم خدابنده، حمید فاتحی اقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.41 MB)
5
بررسی روش پرورش،نگهداری و خصوصیات فنوتیپی بز کرکی جنوب خراسان
داود علی ساقی، اکبر شیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (602.44 K)
6
بررسی خصوصیات سیستم پرورش گوسفند و بز استان قم
مجید کلانتر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.13 MB)
7
بررسی وضعیت واحدهای پرورش مرغ گوشتی شهرستان مشهد در سال 1379
علی اکبر اردلان دوست، سعید مصلحی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.33 MB)
8
بررسی عملکرد مرغان مروارید در شرایط پرورش روستائی استان آذربابجان
علیرضا فانی، عین اله عبدی قزلجه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (995.91 K)
9
بررسی نحوه گاومیش داری در شرایط روستایی استان آذربایجان غربی
علی محسن پور آذری، جهانگیر امینی، سراین رزاق زاده، علیرضا آقا شاهی، بهرام افشار حمیدی، رجب حسامی راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.22 MB)
10
مقایسه ارزش اصلاحی وزن از شیرگیری بره های نر و ماده ایستگاه پرورش و اصلاح نژاد گوسفند کردی شیروان
سکینه نقویان، سعید حسنی، مجتبی آهنی آذری، علیرضا خان احمدی، داود علی ساقی، نوربی بی مامی زاده، محمدحسن عادلی خواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.58 K)
11
تاثیر تراکم انرژی و سایر مواد مغذی جیره در دوره های مختلف پرورش بر عملکرد و ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی
قاسم فرهادی، منصور رضایی، یدالله چاشنی دل
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (79.33 K)
12
تاثیر شدت و مدت زمان محدودیت خوراک در اوایل دوره پرورش بر عملکرد جوجه های گوشتی در شرایط آب و هوای شرجی گیلان
حسین محمدزاده کراتی، مجید متقی طلب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.28 K)
13
ارزیابی تاثیر مکمل سازی سطوح مختلف سیر و یا پیاز تازه در دوره آغازین پرورش بر عملکرد و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی
فرهاد اکبرنژاد نشلی، رامین نجفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.91 K)
14
بررسی خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی نر و ماده تغذیه شده با نسبت متفاوت انرژی به پروتئین، پرورش یافته در قفس
ملیحه مروت، پوریا دادور، طاهره محمدآبادی، ابراهیم بحرینی، رضا مصدق
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (72.21 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه