کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، تجزیه پذیری و انرژی قابل متابولیسم خلر (Lathyrus sativus) در تغذیه گوسفند | |
کامران رضا یزدی، حسین مروج، جمال سیف دواتی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (985.93 K) | ||
2 | تعیین بخش های مختلف پروتئین علوفه خلر (Lathyrus sativus) فرآوری شده و نشده به وسیله سیستم CNCPS و روش کیسه های نایلونی | |
نرگس وحدانی، حسین مروج، کامران رضایزدی، مهدی دهقان بنادکی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.89 K) |