| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | تعیین ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم، تجزیه پذیری و انرژی قابل متابولیسم خلر (Lathyrus sativus) در تغذیه گوسفند | |
| کامران رضا یزدی، حسین مروج، جمال سیف دواتی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 985.93 K | ||
| 2 | تعیین بخش های مختلف پروتئین علوفه خلر (Lathyrus sativus) فرآوری شده و نشده به وسیله سیستم CNCPS و روش کیسه های نایلونی | |
| نرگس وحدانی، حسین مروج، کامران رضایزدی، مهدی دهقان بنادکی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 413.89 K | ||