| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و داﻧﻪی ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺳﻨﺠﯽ رودهی ﮐﻮﭼﮏ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
| پریسا جلوه گرفام، مهشید ایزدی، مختار خواجوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 462.64 K | ||
| 2 | مقایسه روش های رگرسیون چند متغیره و شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی وزن ماهی قزل آلا رنگین کمان با استفاده از داده های مورفومتریک | |
| سمیه امیری، محمدباقر منتظر تربتی، عباس خاشعی سیوکی، انسیه ارشی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 295.8 K | ||
| 3 | اثر افزودن مازاد ویتامین A ،ویتامین E و روی به جیره پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت سنجی روده جوجه های گوشتی | |
| محمدرضا اکبری، حسن کرمانشاهی، حسن نصیری مقدم، علیرضا هروی موسوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 395.13 K | ||
| 4 | بررسی پیامدهای افزودن پروبیوتیک و دانه ی شنبلیله به جیره بر برخی از ویژگی های ریخت سنجی روده ی کوچک در جوجه های گوشتی | |
| پریسا جلوه گرفام، مختار خواجوی، مهشید ایزدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.7 K | ||