کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 ﺑﺮرﺳﯽ ﭘﯿﺎﻣﺪﻫﺎی اﻓﺰودن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و داﻧﻪی ﺷﻨﺒﻠﯿﻠﻪ ﺑﻪ ﺟﯿﺮهﺑﺮ ﺑﺮﺧﯽ از وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی رﯾﺨﺖﺳﻨﺠﯽ رودهی ﮐﻮﭼﮏ در ﺟﻮﺟﻪﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
پریسا جلوه گرفام، مهشید ایزدی، مختار خواجوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 462.64 K

2 مقایسه روش های رگرسیون چند متغیره و شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی وزن ماهی قزل آلا رنگین کمان با استفاده از داده های مورفومتریک
سمیه امیری، محمدباقر منتظر تربتی، عباس خاشعی سیوکی، انسیه ارشی
مشاهده مقاله اصل مقاله 295.8 K

3 اثر افزودن مازاد ویتامین A ،ویتامین E و روی به جیره پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت سنجی روده جوجه های گوشتی
محمدرضا اکبری، حسن کرمانشاهی، حسن نصیری مقدم، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 395.13 K

4 بررسی پیامدهای افزودن پروبیوتیک و دانه ی شنبلیله به جیره بر برخی از ویژگی های ریخت سنجی روده ی کوچک در جوجه های گوشتی
پریسا جلوه گرفام، مختار خواجوی، مهشید ایزدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.7 K