صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
8
1
ارزیابی سطوح مختلف سبوس برنج با آنزیم فیتاز بر عملکرد و ترکیبات لاشه جوجه های گوشتی
حسین راشدی، محمدرضا پورعلمی، محمدحسین پالیزدار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (107.02 K)
2
مقایسه دو روش سرد کردن روی تغییرات بار میکروبی کل، کلی فرم و وزن لاشه مرغ
محمدرضا مفیدی، محمد صادق سعید آبادی، مهدی شکوهمند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (424.89 K)
3
نسبت هتروفیل به لنفوسیت به عنوان یک معیار انتخاب برای مقاومت ژنتیکی به عوامل تنش زا در بلدرچین ژاپنی
حسن مرادیان، علی اسماعیلی زاده کشکوئیه، حسن شیبانی، مریم طالبیان، سعید سهرابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (297.74 K)
4
مطالعه ی تاثیر وزن لاشه بر کیفیت گوشت و فراسنجه های چربی پلاسمای گوسفندان نر شال
علیرضا یوسفی، حمید کهرام، احمد زارع شحنه، علی نیکخواه، هما بهمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (130.93 K)
5
تأثیر منابع آلی و غیر آلی روی بر عملکرد جوجه های بلدرچین ژاپنی
بهنام عباسپور، مهدی دهقانی سانیچ، داود شریفی، مختار ملاکی، وحید زاهدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (274.6 K)
6
تعیین نیاز لیزین قابل هضم جوجه های گوشتی در دوره پایانی با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی
حیدر زرقی، ابوالقاسم گلیان، مهدی نیکبخت زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (620.25 K)
7
تاثیر سطوح مختلف نیاسین بر میزان تخمگذاری ملکه، ناحیه پرورش نوزادان، جمعیت زنبوران بالغ و وزن لاشه زنبوران کارگر کلنی های زنبور عسل ایرانی در فصل بهار
جلال مولود پور فرد، مختار غفاری، علی هاشمی، مراد خضرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (550.12 K)
8
اثر تغذیه مرحله ای مختلف پروتئین بر وزن اجزای لاشه ی بلدرچین های ژاپنی
زانکو روحی، شهریار مقصودلو، زهرا تراز، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (561.79 K)