صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
29
-124
اثر سطوح مختلف محدودیت فیزیکی خوراک در دوره پایانی بر عملکرد و بهبود کیفیت گوشت در جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، مهدی بهلولی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.88 MB)
-123
اثر محدودیت غذایی بر فراسنجه های تغذیه ای در کرم ابریشم دورگه تجارتی
حسین حسینی مقدم، داوود آزیدهاک، محمد قدمیاری، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (558.17 K)
-122
استفاده از تصمیم گیری چند شاخصه در انتخاب سن و سطح مناسب محدودیت غذایی در جوجه های گوشتی
عبداله حسینی، مازیار محیطی اصلی، هوشنگ لطف الهیان، فرید شریعتمداری، جواد حسینی، هادی حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (395.35 K)
-121
تاثیر دوره های متفاوت محدودیت غذایی و رشد جبرانی بردرصد وزن اندام های درونی بدن بزهای بومی
محمود دشتی زاده، محمدجواد ضمیری، عزیزاله کمالزاده، امیرارسلان کمالی، عبدالمهدی کبیری فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (607.09 K)
-120
اثر تغذیه آزاد نیمچه های مرغ مادر گوشتی تا سن 1 یا 3 هفتگی بر رشد اسکلتی، ترکیب و یکنواختی وزن بدن
علی پیشنمازی، رابرت رنما، مارتین زیدهاف، فرانک رابینسون
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (436.74 K)
-119
تأثیر سطوح مختلف محدودیت غذایی بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی
ملیحه مروت، محمد سالار معینی، حسن شیبانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (162.26 K)
-118
تاثیر محدودیت غذایی کمی بر دمای بدن و رشد استخوان جوجه های گوشتی تحت درجه حرارت های محیطی بالا
ملیحه مروت، محمد سالار معینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (150.55 K)
-117
مقایسه تولید گوشت درگوساله های سیستانی پرواری ومحدودشده
محمدرضا بیرجندی، علیرضا حسابی نامقی، اکبر شیری، مهران اباذری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (388.46 K)
-116
تاثیر محدودیت غذایی در سنین اولیه و برنامه نوری (متناوب شبانه) بر عملکرد جوجه های گوشتی
امیر عطا مقدمیان، فرید شریعتمداری، حمید ملک محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
-115
تاثیر مکمل پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی به هنگام اعمال محدودیت غذایی
ماشاالله رحیمی رتکی، بهروز دستار، صفر محسنی، مرتضی خمیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (252.38 K)
-114
بررسی تاثیر برنامه های محدودیت غذایی کمی بر عملکرد جوجه های گوشتی در دو سویه آرین و راس
آزاده میرشمس الهی، محمود رضا بختیاری، کامبیز ناظر عدل
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
-113
بررسی تاثیر محدودیت غذایی، اثرات شدت و طول دوره محدودیت غذایی در اوایل زندگی بر عملکرد جوجه های گوشتی
آزاده میرشمس الهی، محمود رضا بختیاری، کامبیز ناظرعدل
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.17 MB)
-112
اثر محدودیت غذایی کمی و تغذیه وعده ای بر عملکرد جوجه های گوشتی
حسین محب الدینی، بهروز دستار، محمود شمس شرق
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (407.28 K)
-111
مقایسه اثر چند دوره محدودیت غذایی برکنترل آسیت و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
امید عشایری زاده، علی دادبوستانی، امین عشایری زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (236.82 K)
-110
اثر شدت محدودیت وسطح مواد مغذی جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
سولماز رحیمی، علیرضا صیداوی، محمود صحرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (339.72 K)
-109
تأثیر تراکم گله و محدودیت غذایی بر تلفات ناشی از عارضه مرگ ناگهانی مرغ گوشتی تحت تنش گرمایی
حشمت اله خسروی نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (254.71 K)
-108
اثر فرم فیزیکی خوراک، شدت محدودیت خوراک دهی و مدت اعمال محدودیت بر عملکرد جوجه های گوشتی
سارا شعبانی، علیرضا صیداوی، لیلا اسدپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (305.83 K)
-107
اثر فرم فیزیکی خوراک، شدت محدودیت خوراک دهی و مدت اعمال محدودیت بر فلور میکروبی جوجه های گوشتی
سارا شعبانی، علیرضا صیداوی، لیلا اسدپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (352.01 K)
-106
تاثیر هورمون ارکسین A بر غلظت پرولاکتین پلاسما در گوسفندهای شیرده تغذیه شده با سطوح مختلف انرژی
فاطمه مجیدی، همایون خزعلی، حسن رکنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (812.24 K)
-105
تأثیر شدت های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی برخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حسنا حاجاتی، منصور رضائی، هادی سیاح زاده، زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (177.81 K)
-104
بررسی اثرات محدودیت غذایی و زئولیت های طبیعی منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
جواد غلامی، محمدحسن فولادی، محمد سالارمعینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (183.91 K)
-103
بررسی اثرات محدودیت غذایی و زئولیت های طبیعی منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر فراسنجه های خونی و شاخص های ایمنی در جوجه های گوشتی
جواد غلامی، محمدحسن فولادی، محمد سالارمعینی، پوریا دادور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (195.86 K)
-102
مقایسه اثر چند دوره محدودیت غذایی بر کنترل آسیت و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
امید عشایری زاده، علی دادبوستانی، امین عشایری زاده، حمیدرضا محمودیان فرد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (190.79 K)
-101
تأثیر مخلوط اسانس گیاهان دارویی سیر و آویشن به عنوان افزودنی بعد از اعمال محدودیت غذایی بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
راضیه ولی پوریان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (651.68 K)
-100
تأثیر مخلوط اسانس گیاهان دارویی سیر و آویشن به عنوان افزودنی بعد از دوره محدودیت غذایی بر عملکرد و درصد تلفات جوجه های گوشتی
راضیه ولی پوریان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (817 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2