کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 29

-124 اثر سطوح مختلف محدودیت فیزیکی خوراک در دوره پایانی بر عملکرد و بهبود کیفیت گوشت در جوجه های گوشتی
محمود صحرائی، مهدی بهلولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.88 MB)

-123 اثر محدودیت غذایی بر فراسنجه های تغذیه ای در کرم ابریشم دورگه تجارتی
حسین حسینی مقدم، داوود آزیدهاک، محمد قدمیاری، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.17 K)

-122 استفاده از تصمیم گیری چند شاخصه در انتخاب سن و سطح مناسب محدودیت غذایی در جوجه های گوشتی
عبداله حسینی، مازیار محیطی اصلی، هوشنگ لطف الهیان، فرید شریعتمداری، جواد حسینی، هادی حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.35 K)

-121 تاثیر دوره های متفاوت محدودیت غذایی و رشد جبرانی بردرصد وزن اندام های درونی بدن بزهای بومی
محمود دشتی زاده، محمدجواد ضمیری، عزیزاله کمالزاده، امیرارسلان کمالی، عبدالمهدی کبیری فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (607.09 K)

-120 اثر تغذیه آزاد نیمچه های مرغ مادر گوشتی تا سن 1 یا 3 هفتگی بر رشد اسکلتی، ترکیب و یکنواختی وزن بدن
علی پیشنمازی، رابرت رنما، مارتین زیدهاف، فرانک رابینسون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (436.74 K)

-119 تأثیر سطوح مختلف محدودیت غذایی بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی
ملیحه مروت، محمد سالار معینی، حسن شیبانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.26 K)

-118 تاثیر محدودیت غذایی کمی بر دمای بدن و رشد استخوان جوجه های گوشتی تحت درجه حرارت های محیطی بالا
ملیحه مروت، محمد سالار معینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (150.55 K)

-117 مقایسه تولید گوشت درگوساله های سیستانی پرواری ومحدودشده
محمدرضا بیرجندی، علیرضا حسابی نامقی، اکبر شیری، مهران اباذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.46 K)

-116 تاثیر محدودیت غذایی در سنین اولیه و برنامه نوری (متناوب شبانه) بر عملکرد جوجه های گوشتی
امیر عطا مقدمیان، فرید شریعتمداری، حمید ملک محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

-115 تاثیر مکمل پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی به هنگام اعمال محدودیت غذایی
ماشاالله رحیمی رتکی، بهروز دستار، صفر محسنی، مرتضی خمیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.38 K)

-114 بررسی تاثیر برنامه های محدودیت غذایی کمی بر عملکرد جوجه های گوشتی در دو سویه آرین و راس
آزاده میرشمس الهی، محمود رضا بختیاری، کامبیز ناظر عدل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

-113 بررسی تاثیر محدودیت غذایی، اثرات شدت و طول دوره محدودیت غذایی در اوایل زندگی بر عملکرد جوجه های گوشتی
آزاده میرشمس الهی، محمود رضا بختیاری، کامبیز ناظرعدل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

-112 اثر محدودیت غذایی کمی و تغذیه وعده ای بر عملکرد جوجه های گوشتی
حسین محب الدینی، بهروز دستار، محمود شمس شرق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (407.28 K)

-111 مقایسه اثر چند دوره محدودیت غذایی برکنترل آسیت و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
امید عشایری زاده، علی دادبوستانی، امین عشایری زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236.82 K)

-110 اثر شدت محدودیت وسطح مواد مغذی جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
سولماز رحیمی، علیرضا صیداوی، محمود صحرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.72 K)

-109 تأثیر تراکم گله و محدودیت غذایی بر تلفات ناشی از عارضه مرگ ناگهانی مرغ گوشتی تحت تنش گرمایی
حشمت اله خسروی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.71 K)

-108 اثر فرم فیزیکی خوراک، شدت محدودیت خوراک دهی و مدت اعمال محدودیت بر عملکرد جوجه های گوشتی
سارا شعبانی، علیرضا صیداوی، لیلا اسدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.83 K)

-107 اثر فرم فیزیکی خوراک، شدت محدودیت خوراک دهی و مدت اعمال محدودیت بر فلور میکروبی جوجه های گوشتی
سارا شعبانی، علیرضا صیداوی، لیلا اسدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.01 K)

-106 تاثیر هورمون ارکسین A بر غلظت پرولاکتین پلاسما در گوسفندهای شیرده تغذیه شده با سطوح مختلف انرژی
فاطمه مجیدی، همایون خزعلی، حسن رکنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (812.24 K)

-105 تأثیر شدت های متفاوت رقیق سازی جیره و استفاده از مکمل آنزیمی برخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حسنا حاجاتی، منصور رضائی، هادی سیاح زاده، زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (177.81 K)

-104 بررسی اثرات محدودیت غذایی و زئولیت های طبیعی منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
جواد غلامی، محمدحسن فولادی، محمد سالارمعینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (183.91 K)

-103 بررسی اثرات محدودیت غذایی و زئولیت های طبیعی منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر فراسنجه های خونی و شاخص های ایمنی در جوجه های گوشتی
جواد غلامی، محمدحسن فولادی، محمد سالارمعینی، پوریا دادور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (195.86 K)

-102 مقایسه اثر چند دوره محدودیت غذایی بر کنترل آسیت و فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
امید عشایری زاده، علی دادبوستانی، امین عشایری زاده، حمیدرضا محمودیان فرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (190.79 K)

-101 تأثیر مخلوط اسانس گیاهان دارویی سیر و آویشن به عنوان افزودنی بعد از اعمال محدودیت غذایی بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
راضیه ولی پوریان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (651.68 K)

-100 تأثیر مخلوط اسانس گیاهان دارویی سیر و آویشن به عنوان افزودنی بعد از دوره محدودیت غذایی بر عملکرد و درصد تلفات جوجه های گوشتی
راضیه ولی پوریان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (817 K)