کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 مقایسهی اثر افزودن سه عصارهی تجاری گیاهی و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 747.19 K

2 مقایسهی اثر افزودن آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین و سه عصاره تجاری گیاهی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 413.95 K

3 مقایسهی اثر افزودن سه عصاره تجاری گیاهی و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 457.22 K

4 اثر عصاره های الکلی پیاز(Allium cepa) سیر (Allium sativum) وسرخارگل (Echinacea purpuea) بر جمعیت میکروبی روده در جوجه های گوشتی
کبری جرجندی رضازاده، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 329.99 K

5 تأثیر سطوح مختلف عصاره سرخارگل بر عملکرد، تلفات و شاخص کارایی تولید جوجه های گوشتی
حسنی حاجاتی، احمد حسن آبادی، فرهنگ احمدیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 334.36 K

6 اثر بخشی گیاه سرخارگل در پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
نصیر لندی، غلامرضا قلمکاری، مجید طغیانی، فریبرز معطر، فرامرز فکری
مشاهده مقاله اصل مقاله 205.47 K

7 اثرات گیاه سرخارگل بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
ندا نصیرزاده، جواد آرشامی، حسن نصیری مقدم، محمدرضا باسامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.28 K