صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
7
1
مقایسهی اثر افزودن سه عصارهی تجاری گیاهی و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (747.19 K)
2
مقایسهی اثر افزودن آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین و سه عصاره تجاری گیاهی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (413.95 K)
3
مقایسهی اثر افزودن سه عصاره تجاری گیاهی و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (457.22 K)
4
اثر عصاره های الکلی پیاز(Allium cepa) سیر (Allium sativum) وسرخارگل (Echinacea purpuea) بر جمعیت میکروبی روده در جوجه های گوشتی
کبری جرجندی رضازاده، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (329.99 K)
5
تأثیر سطوح مختلف عصاره سرخارگل بر عملکرد، تلفات و شاخص کارایی تولید جوجه های گوشتی
حسنی حاجاتی، احمد حسن آبادی، فرهنگ احمدیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (334.36 K)
6
اثر بخشی گیاه سرخارگل در پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
نصیر لندی، غلامرضا قلمکاری، مجید طغیانی، فریبرز معطر، فرامرز فکری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (205.47 K)
7
اثرات گیاه سرخارگل بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
ندا نصیرزاده، جواد آرشامی، حسن نصیری مقدم، محمدرضا باسامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.28 K)