صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
5
1
بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﯿﺒﺮی و ﻓﻨﻮﻟﯽ ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﻮﺳﺘﻪ داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺎ ﻣﯿﺰان ﻫﻀﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪای وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ
معصومه شریفی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، شیما طیبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (347.56 K)
2
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﻨﻮﻟﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه ﺑﺮگ ﻫﺎی ﺑﺮﺧﯽ از ﮔﯿﺎﻫﺎن ﺣﺎوی ﺗﺎﻧﻦ
امیر مختارپور، عباسعلی ناصریان، فهیمه پور ملائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (283.17 K)
3
تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف محلول در شوینده خنثی و غلظت ترکیبات تاننی و فنولی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (143.33 K)
4
تعیین قابلیت هضم آزمایشگاهی ، کل ترکیبات فنلی و تانن در دو نوع تفاله انگور قرمز و سفید
لطیف زالی کره ناب، رسول پیر محمدی، سعید عزیزی، قادر منافی آذر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (388.74 K)
5
اثر افزودن سطوح مختلف اوره و ملاس بر میزان ترکیبات فنولی، تانن کل و تانن متراکم پوسته پسته سیلو شده
علی مهدوی، مجتبی زاغری، مجتبی زاهدی فر، علی نیکخواه، فاطمه عالمی، علیرضا آقا شاهی، عبداله حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (528.36 K)