| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | بررسی تاثیر فرآوری با اوره و ملاس برقابلیت هضم سورگوم علوفه ای به روش In vivo | |
| احمد طالب زاده، مریم خلیق | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.76 M | ||
| 2 | قابلیت هضم و تجزیه پذیری ارقام مختلف کاه کلزا به روش In vivo , In vitro و In situ در کردستان | |
| رحمن ابن عباسی، مریم بداغی، هرمز منصوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.15 M | ||
| 3 | اثر فرآیند مکانیکی بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی و جیره محتوی آن در گوسفند مهربان | |
| علی حاتمی، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، حمیدرضا آریا، خلیل زابلی، علی حسینی سیر، مهناز شادروح | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 392.44 K | ||
| 4 | همبستگی بین ارزش تغذیه ای برخی از مواد خوراکی خام و برشته تعیین شده با روشهای in vivo و in vitro | |
| محمد مهدی طباطبائی، بهروز نجف نژاد، حسن علی عربی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 491.16 K | ||
| 5 | تعیین ارزش غذایی انواع تفاله مرکبات با استفاده از روش تولید گاز | |
| جواد بیات کوهسار، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، عبدالمنصور طهماسبی، رشید صفری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 458.22 K | ||