کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | بررسی تاثیر فرآوری با اوره و ملاس برقابلیت هضم سورگوم علوفه ای به روش In vivo | |
احمد طالب زاده، مریم خلیق | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.76 M | ||
2 | قابلیت هضم و تجزیه پذیری ارقام مختلف کاه کلزا به روش In vivo , In vitro و In situ در کردستان | |
رحمن ابن عباسی، مریم بداغی، هرمز منصوری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.15 M | ||
3 | اثر فرآیند مکانیکی بر قابلیت هضم گندم بوجاری ضایعاتی و جیره محتوی آن در گوسفند مهربان | |
علی حاتمی، محمد مهدی طباطبائی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، منوچهر سوری، حمیدرضا آریا، خلیل زابلی، علی حسینی سیر، مهناز شادروح | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 392.44 K | ||
4 | همبستگی بین ارزش تغذیه ای برخی از مواد خوراکی خام و برشته تعیین شده با روشهای in vivo و in vitro | |
محمد مهدی طباطبائی، بهروز نجف نژاد، حسن علی عربی، احمد احمدی، پویا زمانی، اکبر تقی زاده | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 491.16 K | ||
5 | تعیین ارزش غذایی انواع تفاله مرکبات با استفاده از روش تولید گاز | |
جواد بیات کوهسار، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، عبدالمنصور طهماسبی، رشید صفری | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 458.22 K |