صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
5
1
تأثیر افزودن آنزیم زایلاناز در جیره های بر پایه گندم با دو سطح انرژی بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره ی رشد
حسین ظهراب زاده، روح اله کیان فر، حسین جانمحمدی، علی میرقلنج
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (536.68 K)
2
اثرافزودن آنزیم خارج سلولی زایالناز برتولید گاز و خصوصیات تخمیر شکمبه ای کاه جو در شرایط برون تنی
یاسمن احمدی بنکدار، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (264.61 K)
3
تاثیر سطوح مختلف دانه گندم با زایلاناز بر خصوصیات دشتگاه گوارش بلدرچین ژاپنی
میلاد سرحدی ساردوبی، کمال شجاعیان، محمدسالار معینی، قاسم جلیلوند، مسلم بهروزیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.27 K)
4
تاثیر سطوح مختلف دانه گندم با زایلاناز بر عملکرد بلدرچین ژاپنی
میلاد سرحدی ساردوبی، کمال شجاعیان، محمدسالار معینی، قاسم جلیلوند، مسلم بهروزیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.64 K)
5
اثر آنزیم زایلانار و سطح بالای ویتامین A در جیره های بر پایه گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و ویسکوزیته محتویات روده کوچک در جوجه های گوشتی
وحید خرم آبادی، محمدرضا اکبری، فریبرز خواجعلی، حسین نورانی، موسی شفیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (71.89 K)