صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
7
1
تاثیر زیره سیاه بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
جلال بکا، امیر حسین مهدوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.55 MB)
2
ارزش غذایی تفاله زیره سیاه در تغذیه گاوهای هلشتاین
محمد مهدی محقی، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، محسن کاظمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (366.62 K)
3
مقایسه ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کاه زیره سیاه و زیره سبز
محسن کاظمی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا ولی زاده، محسن دانش مسگران، کبری عرب
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (501.59 K)
4
بررسی اثر جیره های رازیانه، زیره سیاه، پروبیوتیک و سین بیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی راس 308
عباس درزی نیا، سولماز کیوان پژوه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (80.26 K)
5
بررسی اثر جیره های حاوی رازیانه، زیره سیاه، پروبیوتیک و پری بیوتیک بر فراسنجه های بیوسیمایی و سلولهای خونی جوجه های گوشتی راس 308
عباس درزی نیا، سولماز کیوان پژوه، علی اکبر باباجانپور، مرتضی کاظمی، عباس آقایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (41.07 K)
6
اثر تغذیه سطوح مختلف دانه زیره سیاه بر برخی از فراسنجه های خونی و عملکرد مرغ های تخمگذار
جلال بکا، امیرحسین مهدوی، عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.21 K)
7
اثر افزودن پودر زیره سیاه و زیره سبز به جیره غذایی بر عملکرد رشد و پاسخ تست فوق حساسیت پوستی (CBH) در جوجه های گوشتی
موسی شفیعی، محمدرضا اکبری، وحید خرم آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.21 K)