کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 33

-49 اثر غلظت های مختلف گلیسرول در دو دمای 5و 37درجه بر انجماد اسپرم بزهای مرخز
عباس فرشاد، بهروز خلیلی، پریسا فاضلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (539.64 K)

-48 اثر غلظت های مختلف اسید آسکوربیک بر انجماد پذیری اسپرم بز کردی
سید محمد جوادی علوی، حمید کهرام، سعید زین الدینی، حمیدرضا نائیجیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (862.96 K)

-47 تاثیر افزودن آنتی اکسیدان ( ویتامین E ) به رقیق کننده پراکسیداسیون لیپیدها در اسپرم گاو
مونا متمنی، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، حمید غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

-46 اثر غلظت های مختلف زردۀ تخم مرغ و سدیم دودسیل سولفات بر انجماد منی در بز های مرخز
پریسا فاضلی، بهروز خلیلی، عباس فرشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (417.48 K)

-45 عملکرد بازدارندۀ ROCK در انجماد سلول های بنیادی رویانی گاومیش
محمد زندی، فاطمه جسور، احلام ادواری، محمد رضا سنجابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (303.97 K)

-44 بررسی غلظت های مختلف گلیسرول بر تحرک اسپرم خروس نژاد راس پس از انجماد- ذوب مایع منی
مرتضی مقبلی، هانیه شفیق، محمد مهدی نبی، حمید کهرام، احمد زارع، مهدی ژندی، محسن شرفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.49 K)

-43 تأثیر افزودن سطوح مختلف ویتامین Eدر محیط رقیق کننده بر قابلیت انجماد اسپرم قوچ زندی
سعید زین الدینی، آرمین توحیدی، روزبه اربیلی، مهدی انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.5 K)

-42 اثرغلظت های مختلف تری هالوز، سوکروز و رافینوز در رقیق کننده تریس بر انجماد پذیری اسپرماتوزوای قوچ
مرتضی جعفراوغلی، بهروز خلیلی، عباس فرشاد، محمدجواد ضمیری، حسین اعزازی، شیوا مفاخری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (172.84 K)

-41 تاثیر سطوح مختلف ویتامین E در رقیق کننده منی بر انجماد پذیری اسپرم خروس نژاد راس
محمود رضا امینی، حمید کهرام، احمد زارع شحنه، مهدی ژندی، محمد مهدی نبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (406.74 K)

-40 بررسی کیفیت اسپرم گاوهای نر هلشتاین به تنش اکسیداتیو القایی با اتانول طی فرآیند انجماد
حسین واثقی دودران، مهدی ژندی، محسن شرفی، الهه نجاتی امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (242.72 K)

-39 تاثیر افزودن سطوح مختلف عصاره مرزه ماکرانتا بر پارامترهای کنتیکی اسپرم منجمد- یخ گشایی شده گاو هلشتاین
رقیه شهباز زاده، حسین دقیق کیا، ایرج اشرفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.5 K)

-38 مقایسه دو روش انجماد Post Temperature و Pre Temperature و اثر آنها بر روی برخی شاخص های کیفیت اسپرم در گاوهای نر سه نژاد هلشتاین ، بران سوئیس و جرزی
آرمین توحیدی، احمد زارع شحنه، علی خوشوقت، علی زارع، حمید جنتی، حسام اسکافی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (432.75 K)

-37 بررسی اثر سطوح مختلف زرده تخم مرغ بر برخی از خصوصیات اسپرم قوچ زل پس از انجماد
مهناز احمدی همدانی، یوسف جعفری آهنگری، سعید زره داران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (166.1 K)

-36 تاثیر سیستئامین بر پارامتر های اسپرم قوچ بعد از فرایند انجماد- یخ گشایی
ابوذر نجفی، حسین دقیق کیا، زینب زنگانه، حسین محمدی، میر حسین نجفی، محسن شرفی، محمد شمس الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (154.26 K)

-35 تاثیر ارگوتیونین برکیفیت اسپرم قوچ بعد از فرآیند انجماد- یخ گشایی
ابوذر نجفی، حسین دقیق کیا، زینب زنگانه، حسین محمدی، میرحسین نجفی، محسن شرفی، محمد شمس الهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (194.97 K)

-34 تأثیر عصاره اتانولی گیاه مریم گلی سهندی به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر پارامترهای تحرک کل، یکپارچگی غشای پلاسمایی و فرآیند لیپید پراکسیداسیون اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین
ایرج اشرفی، رامین فرهادی، حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.12 K)

-33 اثرات سطوح مختلف کوآنزیم Q10 بر جنبایی و پارامترهای جنبایی اسپرم بز بعد از فرایند انجماد-یخ گشایی
ایمان یوسفیان، امیر کرم زاده، مجتبی امام وردی، احمد زارع شحنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.18 K)

-32 ارزیابی اثرات ال-گلوتامین در دو دمای متفاوت بر انجماد پذیری اسپرم بز مرخز
یاسر حسینی، عباس فرشاد، امیر رشیدی، اسعد وزیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (368.67 K)

-31 ارزیابی اثرات کراتین در دو دمای متفاوت بر انجماد پذیری اسپرم بز مرخز
یاسر حسنی، عباس فرشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.6 K)

-30 اثر سطوح مختلف مایع منی بر انجماد اسپرم اپیدیدیمی قوچ تالشی
فاطمه شرقی خبوشان، محمد روستائی علی مهر، رضا رجبی توستائی، رسول معتمدی مژدهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.3 K)

-29 ارزیابی اثرات اسید آمینه پرولین در دو دمای متفاوت بر انجماد پذیری اسپرم بز مرخز
عباس فرشاد، یاسر حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (86.97 K)

-28 ارزیابی اثرات سوکروز و اسیدهای آمینه در دو دمای متفاوت بر انجماد پذیری اسپرم بز مرخز
عباس فرشاد، یاسر حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (85.29 K)

-27 مقایسه اثرات پرتوتابی و انجماد برکیفیت آغوز
الهه امینی رباطی، پروین شورنگ، فرشید فتاح نیا، علی اشرف مهرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.17 K)

-26 تاثیر عصاره اتانولی گرده زنبور عسل بر نگهداری بلند مدت منی قوچ زل
امین عباسیان، حمید دلدار، زربخت انصاری پیرسرایی، عیسی دیرنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.75 K)

-25 اثر عصاره اتانولی بره موم برکیفیت اسپرماتوزوئید قوچ پس از فرآیند انجماد-یخ گشایی
مجتبی مومن نژاد، حمید دلدار، زربخت انصاری، عیسی دیرنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (760.49 K)