صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
33
-49
اثر غلظت های مختلف گلیسرول در دو دمای 5و 37درجه بر انجماد اسپرم بزهای مرخز
عباس فرشاد، بهروز خلیلی، پریسا فاضلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (539.64 K)
-48
اثر غلظت های مختلف اسید آسکوربیک بر انجماد پذیری اسپرم بز کردی
سید محمد جوادی علوی، حمید کهرام، سعید زین الدینی، حمیدرضا نائیجیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (862.96 K)
-47
تاثیر افزودن آنتی اکسیدان ( ویتامین E ) به رقیق کننده پراکسیداسیون لیپیدها در اسپرم گاو
مونا متمنی، محمد چمنی، علی اصغر صادقی، حمید غلامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
-46
اثر غلظت های مختلف زردۀ تخم مرغ و سدیم دودسیل سولفات بر انجماد منی در بز های مرخز
پریسا فاضلی، بهروز خلیلی، عباس فرشاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (417.48 K)
-45
عملکرد بازدارندۀ ROCK در انجماد سلول های بنیادی رویانی گاومیش
محمد زندی، فاطمه جسور، احلام ادواری، محمد رضا سنجابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (303.97 K)
-44
بررسی غلظت های مختلف گلیسرول بر تحرک اسپرم خروس نژاد راس پس از انجماد- ذوب مایع منی
مرتضی مقبلی، هانیه شفیق، محمد مهدی نبی، حمید کهرام، احمد زارع، مهدی ژندی، محسن شرفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (270.49 K)
-43
تأثیر افزودن سطوح مختلف ویتامین Eدر محیط رقیق کننده بر قابلیت انجماد اسپرم قوچ زندی
سعید زین الدینی، آرمین توحیدی، روزبه اربیلی، مهدی انصاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (73.5 K)
-42
اثرغلظت های مختلف تری هالوز، سوکروز و رافینوز در رقیق کننده تریس بر انجماد پذیری اسپرماتوزوای قوچ
مرتضی جعفراوغلی، بهروز خلیلی، عباس فرشاد، محمدجواد ضمیری، حسین اعزازی، شیوا مفاخری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (172.84 K)
-41
تاثیر سطوح مختلف ویتامین E در رقیق کننده منی بر انجماد پذیری اسپرم خروس نژاد راس
محمود رضا امینی، حمید کهرام، احمد زارع شحنه، مهدی ژندی، محمد مهدی نبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (406.74 K)
-40
بررسی کیفیت اسپرم گاوهای نر هلشتاین به تنش اکسیداتیو القایی با اتانول طی فرآیند انجماد
حسین واثقی دودران، مهدی ژندی، محسن شرفی، الهه نجاتی امیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (242.72 K)
-39
تاثیر افزودن سطوح مختلف عصاره مرزه ماکرانتا بر پارامترهای کنتیکی اسپرم منجمد- یخ گشایی شده گاو هلشتاین
رقیه شهباز زاده، حسین دقیق کیا، ایرج اشرفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (292.5 K)
-38
مقایسه دو روش انجماد Post Temperature و Pre Temperature و اثر آنها بر روی برخی شاخص های کیفیت اسپرم در گاوهای نر سه نژاد هلشتاین ، بران سوئیس و جرزی
آرمین توحیدی، احمد زارع شحنه، علی خوشوقت، علی زارع، حمید جنتی، حسام اسکافی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (432.75 K)
-37
بررسی اثر سطوح مختلف زرده تخم مرغ بر برخی از خصوصیات اسپرم قوچ زل پس از انجماد
مهناز احمدی همدانی، یوسف جعفری آهنگری، سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (166.1 K)
-36
تاثیر سیستئامین بر پارامتر های اسپرم قوچ بعد از فرایند انجماد- یخ گشایی
ابوذر نجفی، حسین دقیق کیا، زینب زنگانه، حسین محمدی، میر حسین نجفی، محسن شرفی، محمد شمس الهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (154.26 K)
-35
تاثیر ارگوتیونین برکیفیت اسپرم قوچ بعد از فرآیند انجماد- یخ گشایی
ابوذر نجفی، حسین دقیق کیا، زینب زنگانه، حسین محمدی، میرحسین نجفی، محسن شرفی، محمد شمس الهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (194.97 K)
-34
تأثیر عصاره اتانولی گیاه مریم گلی سهندی به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی بر پارامترهای تحرک کل، یکپارچگی غشای پلاسمایی و فرآیند لیپید پراکسیداسیون اسپرم منجمد-یخ گشایی شده گاو هلشتاین
ایرج اشرفی، رامین فرهادی، حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (292.12 K)
-33
اثرات سطوح مختلف کوآنزیم Q10 بر جنبایی و پارامترهای جنبایی اسپرم بز بعد از فرایند انجماد-یخ گشایی
ایمان یوسفیان، امیر کرم زاده، مجتبی امام وردی، احمد زارع شحنه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (355.18 K)
-32
ارزیابی اثرات ال-گلوتامین در دو دمای متفاوت بر انجماد پذیری اسپرم بز مرخز
یاسر حسینی، عباس فرشاد، امیر رشیدی، اسعد وزیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (368.67 K)
-31
ارزیابی اثرات کراتین در دو دمای متفاوت بر انجماد پذیری اسپرم بز مرخز
یاسر حسنی، عباس فرشاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (355.6 K)
-30
اثر سطوح مختلف مایع منی بر انجماد اسپرم اپیدیدیمی قوچ تالشی
فاطمه شرقی خبوشان، محمد روستائی علی مهر، رضا رجبی توستائی، رسول معتمدی مژدهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.3 K)
-29
ارزیابی اثرات اسید آمینه پرولین در دو دمای متفاوت بر انجماد پذیری اسپرم بز مرخز
عباس فرشاد، یاسر حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (86.97 K)
-28
ارزیابی اثرات سوکروز و اسیدهای آمینه در دو دمای متفاوت بر انجماد پذیری اسپرم بز مرخز
عباس فرشاد، یاسر حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (85.29 K)
-27
مقایسه اثرات پرتوتابی و انجماد برکیفیت آغوز
الهه امینی رباطی، پروین شورنگ، فرشید فتاح نیا، علی اشرف مهرابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (375.17 K)
-26
تاثیر عصاره اتانولی گرده زنبور عسل بر نگهداری بلند مدت منی قوچ زل
امین عباسیان، حمید دلدار، زربخت انصاری پیرسرایی، عیسی دیرنده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (334.75 K)
-25
اثر عصاره اتانولی بره موم برکیفیت اسپرماتوزوئید قوچ پس از فرآیند انجماد-یخ گشایی
مجتبی مومن نژاد، حمید دلدار، زربخت انصاری، عیسی دیرنده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (760.49 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2