کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 34

-274 اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین و لیزین بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمد سالاری، فرشید خیری، جواد نصر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.17 MB)

-273 اثر سطوح مختلف عصاره الکلی نعناع فلفلی بر ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن روزانه جوجه های گوشتی
حمید رضا آقابابایی، کیوان کرکودی، محمد طاهر جلیلیان، حسن خمیس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.14 K)

-272 اثر استفاده از سطوح مختلف برگ سبز مو بر عملکرد مرغ های تخم گذار
علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.26 K)

-271 همبستگی ژنتیکی نسبت کلیبر و سرعت نسبی رشد با بازدهی غذایی گوسفندان نژاد مهربان
محمد دادپسند، جمشید ایزدیفرد، هادی آتشی، امیر اخلاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

-270 بررسی نسبت کلیبر به عنوان معیار انتخاب برای بهبود بازده غذایی در گوسفندان نژاد قزل
محمد دادپسند، جمشید ایزدیفرد، هادی آتشی، امیر اخلاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

-269 ارزیابی و مقایسه عملکرد صفات اقتصادی سه آمیخته مرغ مادر
سعید باقزی، رضا میرایی آشتیانی، مجتبی زاغری، محمد مرادی شهربابک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (463.03 K)

-268 تاثیر مصرف چندین کنسانتره تجاری بر عملکرد رشد، اجزاء لاشه و مینراله شدن استخوان ران جوجه های گوشتی
محمدرضا وراثی، حمیدرضا وراثی
مشاهده مقاله

-267 اثرات تزریق گلوکز و بتاهیدروکسی بتامتیل بوتیرات در تخم مرغ بر شاخص های تفریخ و ضریب تبدیل جوجه های گوشتی
زهرا کاظمی، مجید متقی طلب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

-266 تاثیر جلبک کلرلا ولگاریس بر عملکرد و پاسخ ایمنی سلولی در جوجه های گوشتی
مروارید رضوانی، مجتبی زاغری، محمود شیوازاد، حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.46 K)

-265 تاثیر سطوح مختلف ضایعات کارخانجات چیپس و پفک بر روی رشد و ضریب تبدیل غذایی نیمچه های گوشتی
فرزاد پورمحمد، کامبیز ناظر عدل، حسن منیری فر، ناصر ماهری سیس، بابک قلی زاده، احد سپهری، امیر احمد امیر فاطمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

-264 بررسی ضریب تبدیل و گوشت تولیدی واحد های پرورش مرغ گوشتی استان خراسان جنوبی
حسن بازدیدی، همایون فرهنگ فر، حسین نعیمی پور یونسی، ابوالقاسم سراج، محمد رضا وکیلی، محمد مظهری، نظر افضلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.13 K)

-263 تأثیر قطع سطوح مختلف پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
کاظم قربانپور، رضا وکیلی، مهدی خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (204.73 K)

-262 استفاده از نانو ذرات نقره به عنوان یک افزودنی در تغذیه جوجه های گوشتی
حامد زرگران اصفهانی، داوود شریفی، عباس برین، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.24 K)

-261 بررسی تاثیر نانوزئولیت و زئولیت طبیعی جیره ای بر عملکرد جوجه های گوشتی
نسترن ابراهیمی، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (324.16 K)

-260 بررسی تأثیر برخی عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی مرغ مادر گوشتی ( نمونه موردی مجتمع زربال )
سینا رضائیان، رضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.79 K)

-259 بررسی اثر وزن اولیه بر افزایش وزن بدن، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی در بلدرچین ژاپنی
سیاوش بابایی، مسعود اسدی فوزی، محمد سالار معینی، سعید غلامرضاپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (451.49 K)

-258 اثر کاهش هفتگی پروتئین جیره جوجه های گوشتی نسبت به کاهش دوره ای توصیه شده توسط انجمن تحقیقات ملی آمریکا (NRC) بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمد مهدی صادقی، کامبیز ناظر عدل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (933.49 K)

-257 تأثیر تغییر میزان انرژی و سایر مواد مغذی جیره بر روی صفات تولیدی در مرغ های تخم گذار تجاری تحت تنش گرمایی
مهدی بی نظیر، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (474.07 K)

-256 مقایسه بازده تولید مرغ های تخمگذار با استفاده از متیونین گیاهی نسبت به متیونین سنتتیک
مهدی بی نظیر، محمود شیوازاد، آرش علیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (538.29 K)

-255 بررسی تاثیر حذف مکمل های ویتامینی از جیره های حاوی مقادیر متفاوت انرژی بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
رضا میرشکار، بهروز دستار، بهاره شعبانپور، سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (445.64 K)

-254 مقایسه اثر گیاه کتیرا، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک، پری بیوتیک و اسید آلی بر عملکرد جوجه های گوشتی تلقیح شده با باکتری کلستریدیوم پرفرینجنس
محمد رضا سلیمانی، شعبان رحیمی، احمد رضا جباری، سعید یخکشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.6 K)

-253 بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل بر عملکرد بلدرچین ژاپنی
میثم پورطاهری، حسن محمدی عمارت، مهران مهری، فرزاد باقرزاده کاسمانی، وحیده صباغی، حمیدرضا وراثی اردکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.16 K)

-252 بررسی اثرات عصاره گیاهان دارویی ،اسید آلی و آنتی بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
کریم چعب، شعبان رحیمی، پژواک خاکی، سعید یخشکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.81 K)

-251 بررسی اثر سطوح جیره ای پودر زردچوبه بر عملکرد تولیدی و کیفیت لاشه بلدرچین نر ژاپنی
پوریا احسانی، نریمان اوجانی، محمدهادی آقاجانی دلاور، وحید رادمهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.08 K)

-250 بررسی شاخص های عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه گوشتی تغذیه شده با عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران
جواد حسینی واشان، علی حسین پیرای
مشاهده مقاله | اصل مقاله (548.12 K)