کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 34

-99 اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین و لیزین بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمد سالاری، فرشید خیری، جواد نصر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.17 MB)

-98 اثر سطوح مختلف عصاره الکلی نعناع فلفلی بر ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن روزانه جوجه های گوشتی
حمید رضا آقابابایی، کیوان کرکودی، محمد طاهر جلیلیان، حسن خمیس آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (151.14 K)

-97 اثر استفاده از سطوح مختلف برگ سبز مو بر عملکرد مرغ های تخم گذار
علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.26 K)

-96 همبستگی ژنتیکی نسبت کلیبر و سرعت نسبی رشد با بازدهی غذایی گوسفندان نژاد مهربان
محمد دادپسند، جمشید ایزدیفرد، هادی آتشی، امیر اخلاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

-95 بررسی نسبت کلیبر به عنوان معیار انتخاب برای بهبود بازده غذایی در گوسفندان نژاد قزل
محمد دادپسند، جمشید ایزدیفرد، هادی آتشی، امیر اخلاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

-94 ارزیابی و مقایسه عملکرد صفات اقتصادی سه آمیخته مرغ مادر
سعید باقزی، رضا میرایی آشتیانی، مجتبی زاغری، محمد مرادی شهربابک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (463.03 K)

-93 تاثیر مصرف چندین کنسانتره تجاری بر عملکرد رشد، اجزاء لاشه و مینراله شدن استخوان ران جوجه های گوشتی
محمدرضا وراثی، حمیدرضا وراثی
مشاهده مقاله

-92 اثرات تزریق گلوکز و بتاهیدروکسی بتامتیل بوتیرات در تخم مرغ بر شاخص های تفریخ و ضریب تبدیل جوجه های گوشتی
زهرا کاظمی، مجید متقی طلب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.17 MB)

-91 تاثیر جلبک کلرلا ولگاریس بر عملکرد و پاسخ ایمنی سلولی در جوجه های گوشتی
مروارید رضوانی، مجتبی زاغری، محمود شیوازاد، حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.46 K)

-90 تاثیر سطوح مختلف ضایعات کارخانجات چیپس و پفک بر روی رشد و ضریب تبدیل غذایی نیمچه های گوشتی
فرزاد پورمحمد، کامبیز ناظر عدل، حسن منیری فر، ناصر ماهری سیس، بابک قلی زاده، احد سپهری، امیر احمد امیر فاطمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)

-89 بررسی ضریب تبدیل و گوشت تولیدی واحد های پرورش مرغ گوشتی استان خراسان جنوبی
حسن بازدیدی، همایون فرهنگ فر، حسین نعیمی پور یونسی، ابوالقاسم سراج، محمد رضا وکیلی، محمد مظهری، نظر افضلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.13 K)

-88 تأثیر قطع سطوح مختلف پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
کاظم قربانپور، رضا وکیلی، مهدی خسروی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (204.73 K)

-87 استفاده از نانو ذرات نقره به عنوان یک افزودنی در تغذیه جوجه های گوشتی
حامد زرگران اصفهانی، داوود شریفی، عباس برین، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (326.24 K)

-86 بررسی تاثیر نانوزئولیت و زئولیت طبیعی جیره ای بر عملکرد جوجه های گوشتی
نسترن ابراهیمی، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (324.16 K)

-85 بررسی تأثیر برخی عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی مرغ مادر گوشتی ( نمونه موردی مجتمع زربال )
سینا رضائیان، رضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.79 K)

-84 بررسی اثر وزن اولیه بر افزایش وزن بدن، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی در بلدرچین ژاپنی
سیاوش بابایی، مسعود اسدی فوزی، محمد سالار معینی، سعید غلامرضاپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (451.49 K)

-83 اثر کاهش هفتگی پروتئین جیره جوجه های گوشتی نسبت به کاهش دوره ای توصیه شده توسط انجمن تحقیقات ملی آمریکا (NRC) بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمد مهدی صادقی، کامبیز ناظر عدل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (933.49 K)

-82 تأثیر تغییر میزان انرژی و سایر مواد مغذی جیره بر روی صفات تولیدی در مرغ های تخم گذار تجاری تحت تنش گرمایی
مهدی بی نظیر، محمود شیوازاد، مجتبی زاغری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (474.07 K)

-81 مقایسه بازده تولید مرغ های تخمگذار با استفاده از متیونین گیاهی نسبت به متیونین سنتتیک
مهدی بی نظیر، محمود شیوازاد، آرش علیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (538.29 K)

-80 بررسی تاثیر حذف مکمل های ویتامینی از جیره های حاوی مقادیر متفاوت انرژی بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی
رضا میرشکار، بهروز دستار، بهاره شعبانپور، سعید حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (445.64 K)

-79 مقایسه اثر گیاه کتیرا، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک، پری بیوتیک و اسید آلی بر عملکرد جوجه های گوشتی تلقیح شده با باکتری کلستریدیوم پرفرینجنس
محمد رضا سلیمانی، شعبان رحیمی، احمد رضا جباری، سعید یخکشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.6 K)

-78 بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل بر عملکرد بلدرچین ژاپنی
میثم پورطاهری، حسن محمدی عمارت، مهران مهری، فرزاد باقرزاده کاسمانی، وحیده صباغی، حمیدرضا وراثی اردکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (416.16 K)

-77 بررسی اثرات عصاره گیاهان دارویی ،اسید آلی و آنتی بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
کریم چعب، شعبان رحیمی، پژواک خاکی، سعید یخشکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (271.81 K)

-76 بررسی اثر سطوح جیره ای پودر زردچوبه بر عملکرد تولیدی و کیفیت لاشه بلدرچین نر ژاپنی
پوریا احسانی، نریمان اوجانی، محمدهادی آقاجانی دلاور، وحید رادمهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.08 K)

-75 بررسی شاخص های عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه گوشتی تغذیه شده با عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران
جواد حسینی واشان، علی حسین پیرای
مشاهده مقاله | اصل مقاله (548.12 K)