کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 34

26 اثر عصاره هیدروالکلی گلبرگ زعفران بر شاخص های عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه گوشتی پرورش یافته در شرایط تنش گرمایی
جواد حسینی واشان، علی حسین پیرای
مشاهده مقاله | اصل مقاله (543.21 K)

27 بررسی اثر سطوح مختلف ال کارنتین،متیونین ولیزین برعملکرد تولید مثلی اردک بومی گیلان
مریم میرزائی، مهرداد بویه، افشین زاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.6 K)

28 بررسی تأثیراسید بوتیریک محافظت شده در جیره غذایی برماده خشک مصرفی، افزایش وزن،متوسط وزن و ضریب تبدیل در گوساله های نژاد هلشتاین
مهدی شاهرخی رشتخوار، محمد نوروزی ابدال آبادی، رسول صابری ورانلو، محمود باقری افوسی، اکبر سلیمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (320.45 K)

29 مقایسه عملکرد سه جمعیت بلدرچین نژاد ژاپنی
لیلا طاهری مقدم، بهرام شهره، حمید دلدار، سهیل یوسفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (593.74 K)

30 جایگزینی پسماند رستوران به جای دانه جو و پودر چربی و تاثیر آن بر عملکرد و متابولیت های خونی گوساله های پرواری هلشتاین
نگین یعقوبی، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (603.99 K)

31 اثر شکل فیزیکی جیره های کاملاً مخلوط بر عملکرد تولیدی و قابلیت هضم ظاهری بره های نر بلوچی
مجید جعفری، سونیا زکی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (313.37 K)

32 بررسی اثرات روغن ماهی و عصاره آویشن بر مصرف خوراک، ضریب تبدیل، قابلیت تبدیل هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی بره های نر نژاد آتابای
زمان رستم نژاد، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، حامد شهرابی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.15 K)

33 پیامد افزودن جین سنگ قرمز به جیره ی دورهی پایانی بر عملکرد و اندوخته ی چربی درون شکمی جوجه های گوشتی
سعید امیری، مختار خواجوی، امیر احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.97 K)

34 اثر انتخاب واگرا برای وزن بدن در سن چهار هفتگی بر مصرف خوراک و ضریب تبدیل خوراک در بلدرچین ژاپنی
هما اعرابی، محمد مرادی شهربابک، اردشیر نجاتی جوارمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.18 K)