کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 اثر جیره نویسی به روش برنامه ریزی خطی و برنامه ریزی غیر خطی تصادفی بر عملکرد جوجه های گوشتی
شریفه قویدل حیدری، مصطفی یوسف الهی، محمد امیر کریمی ترشیزی، مهران مهری، فرزاد باقرزاده کاسمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB)

2 اثرات پری بیوتیک(فرمکتو) مکمل شده به جیره های با تراکم متفاوت مواد مغذی بر عملکرد تولیدی و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مونا دژم خوی، حسن درمانی کوهی، محمد روستایی علی مهر، نوید قوی حسین زاده، حسن صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.35 K)

3 اثر شدت محدودیت وسطح مواد مغذی جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
سولماز رحیمی، علیرضا صیداوی، محمود صحرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.72 K)

4 تاثیر پروبیوتیک به عنوان محرک رشد در جیره حاوی تراکم متفاوت مواد مغذی بر خصوصیات مرفولوژیکی روده جوجه های گوشتی
جواد محمدی، بهروز دستیار، رضا هاشمی، امین عشایری زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (296.59 K)

5 تاثیر پروبیوتیک به عنوان محرک رشد در جیره حاوی تراکم متفاوت مواد مغذی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی
جواد محمدی، بهروز دستیار، رضا هاشمی، امین عشایری زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.34 K)

6 تاثیر سطوح متفاوت مواد مغذی بر عملکرد بلدرچین ژاپنی با رویکردی بر بهینه سازی سطوح انرژی و پروتئین در سن 18-1 روزگی
هما آراک، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.16 K)