کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس درمنه بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
فرزانه رحیمی نیت، شکوفه غضنفری، داوود شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.72 MB)

2 اثرات سطوح مختلف پودر شوید در خوراک بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی
مهدی بهادری، مهرداد ایرانی، بهمن اسلامی، زربخت انصاری، رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.23 MB)

3 بررسی تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از مکمل آنزیم همی سل در دوره پایانی پرورش صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
حسن نبی پور افروزی، منصور رضائی، وحید تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.14 MB)

4 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﯿﺪ اﺳﺘﯿﮏ و اﺳﯿﺪ آﺳﮑﻮرﺑﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺳﯿﺴﺘﻢ اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
مصطفی رستمی، فرید مسلمی پور، شهریار مقصودلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (959.43 K)

5 اثر اسانس مرزه (خوزستانی) و آلفاتوکوفرول بر وزن زنده و وزن نسبی اندام های داخلی مرغ گوشتی در شرایط تنش گرمایی
محمدرضا ارجمند کرمانی، حشمت اله خسروی نیا، آرش آذرفر، بابک ماسوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.87 K)

6 اثر اسیدیفایر گلوباسید LFPA و گلوباسید DW بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
احسان اله نوبخت، محمدرضا احمدی شورکائی، حیدر نعمت زاده، مفید وسگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.61 K)

7 اثر سطوح مختلف سن بیوتیک بایومین ایمبو بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محمدعی عزیز موسوی، علیرضا صیداوی، محمد داداش بیکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.87 K)

8 بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش انرژی قابل متابولیسم پودر طحال (Spleen meal) برای تغذیه طیور
مسعود پهلوان زاده، ناصر موسوی، محسن نوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.66 K)