کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اثر سطوح مختلف محدودیت فیزیکی خوراک در دوره پایانی بر عملکرد و بهبود کیفیت گوشت در جوجه های گوشتی | |
محمود صحرائی، مهدی بهلولی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.88 MB) | ||
2 | اثر محدودیت غذایی در دوره پایانی بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی | |
محمود صحرایی، فرید شریعتمداری، اکبر یعقوب فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (930.81 K) | ||
3 | تعیین نیاز لیزین قابل هضم جوجه های گوشتی در دوره پایانی با استفاده از ارزیابی پاسخ های عملکردی | |
حیدر زرقی، ابوالقاسم گلیان، مهدی نیکبخت زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (620.25 K) | ||
4 | پیامد افزودن ال_کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر عملکرد و اندازه ی هورمون انسولین در جوجه های گوشتی | |
پریسا جلوه گرفام، مختار خواجوی، سعید امیری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.13 K) |