صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
12
1
تاثیر گل Ammi majus. L برتولید گاز حاصل از جیره با مواد متراکم بالا در شرایط آزمایشگاهی
زهرا خدادادی، محسن ساری، یونس اولادشنبه، علی آقایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
2
تخمین هضم پذیری آزمایشگاهی کاه گندم با جیره های حاوی بنتونیت سدیم
محمد جواد خلیفه، طاهره محمد آبادی، مرتضی چاجی، سمیه سالاری، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (141.66 K)
3
بررسی هضم پذیری آزمایشگاهی مقادیر مختلف برگ Siris در جیره گوسفندان عربی
زینب یوسفی، طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (668.13 K)
4
فراسنجه های تخمیر و تولید گاز مورد (Myrtus) شمال خوزستان و جنوب فارس در تغذیه نشخوارکنندگان
کوثر بویری کناری، حمید شهدادی جهرمی، طاهره محمدآبادی، روح الله شاکری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (293.59 K)
5
تاثیر جایگزینی سبوس گندم با کنجاله گلوتن ذرت بر هضم پذیری و پارامترهای مدفوع و خون در اسب های بالغ
بهاره برهانی، مهدی امینی، محسن امینی، مهدی جعفری اصل
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (851.92 K)
6
تاثیر روش های مختلف عمل آوری شیمیایی بر فراسنجه های هضم و تخمیر آزمایشگاهی برگ خرما
طاهره محمدآبادی، زینب غزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (435.16 K)
7
تخمین هضم پذیری آزمایشگاهی جیره های حاوی سطوح مختلف هسته خرما
زینب غزی، طاهره محمدآبادی، صالح طباطبایی وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (222.16 K)
8
اثر جیره های با سطوح متفاوت فیبر محلول در شوینده خنثی بر قابلیت هضم و خصوصیات پاتولوژیکی بافت شکمبه گوسفندان نر عربی تغذیه شده با جیره با کنسانتره بالا و علوفه با کیفیت پایین
رضا بیضایی، یونس اولادشنبه، محسن ساری، محمد بوجارپور، مرتضی مس شناس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (342.47 K)
9
تعیین سطح مناسب تفاله خشک سیب در جیره گوسفندان با استفاده از روش تولید گاز
زهره طهماسبی بلداجی، طاهره محمد آبادی، محسن ساری، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.06 K)
10
مقایسه اثر اسانس و گیاه مرزه خوزستانی بر تخمیر و پارامترهای تولید گاز پیت خام نیشکر در شرایط آزمایشگاه
زهره طهماسبی بلداجی، طاهره محمد آبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.06 K)
11
تخمین هضم پذیری آزمایشگاهی سیلوی سرشاخه نیشکر عمل آوری شده با روش های شیمیایی و آنزیمی
وحید خسروپور، طاهره محمد آبادی، مرتضی چاجی، محسن ساری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (76.12 K)
12
اثر سطوح مختلف بنتونیت سدیم بر تخمیر و هشم پذیری کاه گندم در شرایط آزمایشگاهی
محمدجواد خلیفه، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، سمیه سالاری، خلیل میرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.28 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه