کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین و لیزین بر ترکیب لاشه جوجه های گوشتی
محمد سالاری، فرشید خیری، جواد نصر
مشاهده مقاله اصل مقاله 2.25 M

2 اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﺮ راس (308) در 21 روزﮔﯽ
سعید صادق زاده، محمد رضا یزدیان، جواد نصر
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.1 M

3 بررسی اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی در جیره دوره پایانی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
مجید اله یاری شهراسب، حسین مروج، محمود شیوازاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 210.43 K

4 اثر سطوح مختلف پروبیوتیک (پریمالاک) برخصوصیات لاشه، اندازه اندامهای داخلی و چربی محوطئه بطنی در جوجه های گوشتی
مهدی نایب پور، پرویز فرهومند، حمید داورپور، احسان ضیایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 422.93 K

5 بررسی اثر سطوح مختلف عصاره نعناع بر عملکرد، وزن نسبی اندام های قابل طبخ و چربی محوطه بطنی در جوجه های گوشتی
رحیم عبدالکریمی، علی میرزاآقازاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 158.49 K

6 اثرات استفاده از سطوح مختلف اسیدچرب لینولئیک کنژوگه تولید داخل بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
اکبر ملک پور، علی میرقلنج، روح الله کیانفر، مجید علیایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 540.14 K

7 اثر شدت و مدت محدودیت کمی خوراک بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
حسین جهانپور، علیرضا صیداوی، علی احمد علو قطبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 72.04 K