کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 7 |
|
1 |
|
اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین و لیزین بر ترکیب لاشه جوجه های گوشتی |
|
محمد سالاری، فرشید خیری، جواد نصر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 2.25 M
|
|
2 |
|
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﺮ راس (308) در 21 روزﮔﯽ |
|
سعید صادق زاده، محمد رضا یزدیان، جواد نصر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.1 M
|
|
3 |
|
بررسی اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی در جیره دوره پایانی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی |
|
مجید اله یاری شهراسب، حسین مروج، محمود شیوازاد |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 210.43 K
|
|
4 |
|
اثر سطوح مختلف پروبیوتیک (پریمالاک) برخصوصیات لاشه، اندازه اندامهای داخلی و چربی محوطئه بطنی در جوجه های گوشتی |
|
مهدی نایب پور، پرویز فرهومند، حمید داورپور، احسان ضیایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 422.93 K
|
|
5 |
|
بررسی اثر سطوح مختلف عصاره نعناع بر عملکرد، وزن نسبی اندام های قابل طبخ و چربی محوطه بطنی در جوجه های گوشتی |
|
رحیم عبدالکریمی، علی میرزاآقازاده |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 158.49 K
|
|
6 |
|
اثرات استفاده از سطوح مختلف اسیدچرب لینولئیک کنژوگه تولید داخل بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی |
|
اکبر ملک پور، علی میرقلنج، روح الله کیانفر، مجید علیایی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 540.14 K
|
|
7 |
|
اثر شدت و مدت محدودیت کمی خوراک بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی |
|
حسین جهانپور، علیرضا صیداوی، علی احمد علو قطبی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 72.04 K
|