کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 18

1 مقایسه کنجاله گوار با کنجاله کلزا جهت جایگزینی در جیره بره های پرواری نژاد زل
مجید مهدوی کلاته نو، نورمحمد تربتی نژاد، سعید زره داران، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.81 MB)

2 اثر جایگزینی کنجاله گوار با کنجاله سویا جهت جایگزینی در جیره بره های پرواری نژاد رل
مجید مهدوی کلاته نو، نورمحمد تربتی نژاد، سعید زره داران، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.09 MB)

3 بررسی تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از مکمل آنزیم همی سل در دوره پایانی پرورش صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
حسن نبی پور افروزی، منصور رضائی، وحید تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.14 MB)

4 بررسی ارزش تغذیه ای کنجاله گوار در حیوانات مزرعه ای
پروین صارمی نژاد، حمید پرنده، طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (134.76 K)

5 تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از آنزیم همی سل بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حسن نبی پور افروزی، منصور رضایی، وحید تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (213.67 K)

6 تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله گوار در جیره غذایی بر توان تولید مثلی و صفات کیفی تخم مرغ در مرغان مادر بومی
عباسعلی قیصری، احسان میراب زاده، امیر علی بمانی، علیرضا آذربایجانی، شهاب الدین مشرف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (197.52 K)

7 تاثیر استفاده از سطوح افزایشی کنجاله گوار در جیره غذایی بر عملکرد و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
مهدی شواخی زواره، عباسعلی قیصری، مجید طغیانی، امیرعلی بمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.69 K)

8 مقایسه فراسنجه های تجذیه پذیری کنجاله گوار با برخی کنجاله های معمول در تغذیه دام
مجید مهدوی کلاته نو، نورمحمد تربتی نژاد، سعید زره داران، فرید مسلمی پور، رحمت سمیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (203.46 K)

9 مقایسه بخش های پروتئینی کنجاله گوار با کنجاله های معمول در تغذیه دام بر اساس سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)
مجید مهدوی کلاته نو، نور محمد تربتی نژاد، سعید زره داران، فرید مسلمی پور، رحمت سمیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (208.61 K)

10 اثر جایگزینی کنجاله گوار با کنجاله سویا در جیره اوایل شیردهی گاوهای هلشتاین
امین اله وطن دوست، فتح اله بلداجی، سعید زره داران، عباسعلی ناصریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (223.07 K)

11 اثر جایگزینی کنجاله گوار با کنجاله سویا در جیره اوایل شیردهی گاوهای هلشتاین بر تولید شیر و متابولیتهای خونی و رفتارهای تغذیه ای
امین اله وطن دوست، فتح اله بلداجی، عباسعلی ناصریان، سعید زره داران، محسن حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (419.84 K)

12 اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله کلزا و کنجاله گوار در جیره گاوهای شیرده هلشتاین بر فراسنجه های تولید شیر
امین اله وطن دوست، عباسعلی ناصریان، محسن حسینی، مجید مهدوی کلاته نو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (345.63 K)

13 بررسی ارتباط کینتیک تجزیه پذیری (با استفاده از کیسه های نایلونی) با کینتیک تولید گاز کنجاله گوار به روش رگرسیونی
محیا کولیوند، مصطفی ملکی، حسن علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.39 K)

14 ارزیابی قابلیت هضم و تجزیه پذیری کنجاله گوار با روش های برون تنی و کیسه های نایلونی
محیا کولیوند، مصطفی ملکی، حسن علی عربی، رضا علیمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.62 K)

15 مقایسه ترکیب شیمیایی و پتانسیل تولید گاز کنجاله گوار با کنجاله سویا و بررسی اثر استفاده از پلی اتیلن گلیکول بر کینتیک تولید گاز حاصل از کنجاله گوار
کاظم موسوی، محیا کولیوند، مصطفی ملکی، حسن علی عربی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.86 K)

16 اثرات جایگزینی کنجاله تخم پنبه با کنجاله گوار بر عملکرد و ترکیبات شیر گاوهای شیرده هلشتاین
محمدعلی جعفری، عل کرم، حشمت جویباری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.67 K)

17 بررسی تاثیر سطوح مختلف کنجاله گوار بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری هلشتاین
مسعود دیدارخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (541.4 K)

18 اثر مقایسه کنجاله سویا با کنجاله کلزا و کنجاله گوار در جیره گاوهای شیرده هلشتاین بر روی فراسنجه های تولید و متابولیت های خونی
محسن حسینی، امین اله وطن دوست، عباسعلی ناصریان، مجید مهدوی کلاته نو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.34 K)