صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
13
1
تعیین ارزش غذایی علوفه ماشک پانونیکا (Vicia pannonica) در استان کردستان
رحمن ابن عباسی، صالح صالحی، سرحد بهرامی، مهرانگیز حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.25 MB)
2
تعیین ارزش غذایی و ظرفیت بافری پسماند خشک شده و سیلو شده کدو آجیلی
الهه واحدی، حسن علی عربی، پویا زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (123.06 K)
3
تاثیر منابع مختلف روی برقابلیت هضم ماده خشک،پروتئین خام، دیواره سلولی و چربی خام بره زندی
مختار ملاکی، محمدعلی نوروزیان، علی اکبر خادم، مهدی دهقانی سانیج
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (378.56 K)
4
تعیین فراسنجه های گوارش پذیری و پارتیشننک فاکتور ارقام جو بومی و اصلاح شده ایران با استفاده از روش تولید گاز
عین اله عبدی قزلجه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.1 MB)
5
ارزش غذایی بقایای پسته خشک شده همراه با یونجه خشک در گوسفند
حسن فضائلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.31 MB)
6
تعیین قابلیت هضم دانه ماشک در سطوح مختلف
سپیده افروزی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، علی حاتمی، امیر ساسان محسنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.4 K)
7
پیش بینی انرژی قابل سوخت و ساز هفت لاین سورگوم با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
حمیدرضا ضامن چشک، حمیدرضا میرزایی، اسما شعبانی، محمد صالحی دیندارلو، مصطفی احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (788.63 K)
8
بررسی وضعیت تغذیه مرغداری های صنعتی جوجه های گوشتی استان ایلام
صیفعلی ورمقانی، محمد اکبری قرائ، هوشنگ لطف الهیان، اکبر یعقوبفر، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.12 MB)
9
بررسی تاثیر سطوح مختلف پروتئین خام و مکمل مانان الیگوساکارید بر قابلیت هضم پروتئین خام، چربی خام و مواد معدنی در مرغان تخم گذار
صابر معتمدی، شکوفه غضنفری، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (241.64 K)
10
تأثیر تزریق سطوح مختلف دگزامتازون بر عملکرد، میزان مواد مغذی و پراکسیداسیون بدن جوجه های گوشتی
پیمان رستم زاده، فرهاد فرخی اردبیلی، محسن دانشیار، کاوه رحمانی فرح
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (462.11 K)
11
اثر افزودن اوره و زئولیت بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری شکمبه ای برگ خرما سیلوشده
سمیه برکستان، کمال شجاعیان، محمدرضا دهقانی، قاسم جلیلوند، نجیب الله افراسیابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (343.67 K)
12
تعیین ارزش غذایی گلبرگ زعفران با استفاده از تکنیک تولیدگاز در شرایط آزمایشگاهی
فرشته علی پور، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران، هادی ابراهیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (731.19 K)
13
فرآوری زیستی مغز میوه بلوط به وسیله قارچ آسپرژیلوس اوریزه آ
میثم ابراهیمی حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.24 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه