کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 مطالعه تاثیر عصاره الکی میخک بر روند تولید گاز متان و جمعیت پروتوزوآی شکمبه با استفاده از جیره ی کاربردی در شرایط آزمایشگاهی
علی حلیمی شبستری، رامین سلامت دوست نوبر، ناصر ماهری سیس، شاهین حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB)

2 اثر افزودن گیاه آویشن بر میزان تولید گاز متان و دی اکسید کربن حاصل از تخمیر برخی اقلام خوراکی در آزمایش گاز تست
بهرام افشار حمیدی، رسول پیرمحمدی، هرمز منصوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

3 تأثیر لاکتوباسیلوس و مخمر بر گوارش پذیری، سوبسترای تجزیه شده و تولید متان با روش برونتنی
علیرضا اشکواری، جواد رضائی، حسن فضائلی، اصغر دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (713.57 K)

4 ارزیابی پتانسیل کاهش متان اسانس صمغ درخت ون (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) در شرایط برون تنی
وریا ناصری، فرخ کفیل زاده، حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.55 K)

5 اثر برخی از گیاهان دارویی غنی از ترکیبات ثانویه بر بهبود تخمیر در شکمبه
فاطمه نعمتی شیرزی، یوسف روزبهان، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.92 K)

6 شبیه سازی بیوانفورماتیکی مسیر متابولیکی تولید متان توسط میکروبهای شکمبه نشخوارکنندگان با استفاده از نرم افزار MATLAB
مصطفی قادری زفرءایی، مصطفی محقق دولت آبادی، محمدرضا بحرینی بهزادی، فرزان قانع، معصومه عباس دلوی، طوبی عباس دلوی، حامد امیرپور نجف آبادی، سمیه حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.22 K)