کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 مطالعه تاثیر عصاره الکی میخک بر روند تولید گاز متان و جمعیت پروتوزوآی شکمبه با استفاده از جیره ی کاربردی در شرایط آزمایشگاهی
علی حلیمی شبستری، رامین سلامت دوست نوبر، ناصر ماهری سیس، شاهین حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.56 MB)

2 تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر فراسنجه های شکمبه ای، جمعیت پروتوزوآ شکمبه و مصرف خوراک در گوسفندان
زینب رئیسی، رضا طهماسبی، امید دیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.86 K)

3 بررسی تنوع پروتوزوآهای مژکدار شکمبه در گوسفندان قزل منطقه آذربایجان شرقی
عادل انصاری، اکبر تقی زاده، مقصود بشارتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (431.14 K)

4 تاثیر پودر سیر بر تخمیر میکروبی شکمبه با استفاده از روش تولید گاز
ایلناز شیخ الاسلامی، اکبر تقی زاده، علی حسین خانی، غلامعلی مقدم، حسین جان محمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307.56 K)

5 اثر تیمول به شکل معمولی و کپسوله شده بر غلظت گلوکز پلاسما و جمعیت پروتوزوآیی شکمبه
زهرا زمانی، داریوش علیپور، حمیدرضا مقیمی، علیرضا مرتضوی، مصطفی صفاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.06 K)

6 اثر یک مخلوط اسانسی بر قابلیت هضم ظاهری، pH و جمعیت پروتوزوای شکمبه در گوسفند کردی
ناصر خاطری، عثمان عزیزی، حسین جهانی عزیزآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.96 K)

7 بررسی اثر افزودن منابع روغنی با پروفیل متفاوت اسیدهای چرب بر متابولیسم و جمعیت میکروبی شکمبه در محیط برون تنی
حامد خلیل وندی بهروزیار، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضایزدی، محمد غفارزاده، عیسی دیرنده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (549.1 K)

8 اثر اکسید منیزیم و بی کربنات سدیم در جیره بر توان تولید و تعداد پروتوزوآهای مایع شکمبه در بره های پرواری لری بختیاری
مظاهر هاشمی، فرشاد زمانی، محمود وطن خواه، سیمین حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.12 K)