| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | تاثیر طول قطعات یونجه جیره غذایی برتولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین | |
| مینو نیرومند | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.15 M | ||
| 2 | بررسی حساسیت و مقاومت آنتیبیوتیکی باکتریهای جدا شده از نمونه های شیرخام مشکوک به ورم پستان در گاوداری های استان فارس | |
| مجید هاشمی، علیرضا پایدار | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 394.25 K | ||
| 3 | ﻣﯿﺰان ﺑﺎر ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ، ﮐﻠﯽ ﻓﺮم و اﺳﺘﺎﻓﯿﻠﻮﮐﻮﮐﻮس اورﺋﻮس در ﺷﯿﺮﺧﺎم از ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ در داﻣﺪاری ﺗﺎ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺑﻪ ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ ﻓﺮآوری و در ﺷﯿﺮ ﭘﺎﺳﺘﻮرﯾﺰه در اﺳﺘﺎن ﺧﻮزﺳﺘﺎن | |
| لیلا کمال زاده، عزیزاله کمال زاده، ارکیده حیدرنژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 272.51 K | ||
| 4 | بررسی وضعیت بار میکروبی و مواد افزودنی شیرخام استان یزد | |
| محمدعلی امامی میبدی، حمیدرضا مهدوی عادلی، مهدی شکوهمند، امید کریمی، محمدرضا مفیدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 136.42 K | ||
| 5 | مقایسه ترکیب شیمیایی شیرخام و شیر پاستوریزه تولیدی در شهرستان مشهد | |
| مرضیه حاج محمدی، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، محمد نوروزی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 274.32 K | ||