کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | تاثیر طول قطعات یونجه جیره غذایی برتولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین | |
مینو نیرومند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB) | ||
2 | بررسی حساسیت و مقاومت آنتیبیوتیکی باکتریهای جدا شده از نمونه های شیرخام مشکوک به ورم پستان در گاوداری های استان فارس | |
مجید هاشمی، علیرضا پایدار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.25 K) | ||
3 | ﻣﯿﺰان ﺑﺎر ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ، ﮐﻠﯽ ﻓﺮم و اﺳﺘﺎﻓﯿﻠﻮﮐﻮﮐﻮس اورﺋﻮس در ﺷﯿﺮﺧﺎم از ﻣﺮﺣﻠﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ در داﻣﺪاری ﺗﺎ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺑﻪ ﮐﺎرﺧﺎﻧﻪ ﻓﺮآوری و در ﺷﯿﺮ ﭘﺎﺳﺘﻮرﯾﺰه در اﺳﺘﺎن ﺧﻮزﺳﺘﺎن | |
لیلا کمال زاده، عزیزاله کمال زاده، ارکیده حیدرنژاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (272.51 K) | ||
4 | بررسی وضعیت بار میکروبی و مواد افزودنی شیرخام استان یزد | |
محمدعلی امامی میبدی، حمیدرضا مهدوی عادلی، مهدی شکوهمند، امید کریمی، محمدرضا مفیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (136.42 K) | ||
5 | مقایسه ترکیب شیمیایی شیرخام و شیر پاستوریزه تولیدی در شهرستان مشهد | |
مرضیه حاج محمدی، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، محمد نوروزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.32 K) |