صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
38
26
اثر طول زمان عمل آوری گیاه مرتعی سلمه تره با آهک بر میزان تجزیه پذیری ماده خشک با استفاده از روش کیسه های نایلونی
حمیده حیدری، مسلم باشتنی، محمدرضا اصغری، حسین نعیمی پور یونسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (298.94 K)
27
خصوصیات شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ ذرت عمل آوری شده با پروبیوتیک
کمال شجاعیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (323.24 K)
28
بررسی اثر تغذیه کاه گندم عمل آوری شده با قارچ پلوروتوس ارینجی بر عملکرد بره های نر پرواری نژاد افشاری
علی میرزائی، نورمحمد تربتی نژاد، اسماعیل رضوی، سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (476.05 K)
29
بررسی اثر تغذیه کاه گندم عمل آوری شده با قارچ پلوروتوس ارینجی بر فراسنجه های خونی بره های نر پرواری نژاد افشاری
علی میرزائی، نورمحمد تربتی نژاد، اسماعیل رضوی، سعید زره داران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (374.36 K)
30
مصرف اختیاری برگ درخت خرما به وسیله گوسفند بعد از عمل آوری با قارچ پلوروتوس فلوریدا
عبدالمهدی کبیری فرد، حسن فضائلی، محمود دشتی زاده، سید ابوطالب صادقی، محمد هادی صادقی، امیر ارسلان کمالی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.21 K)
31
اثر عمل آوری بیولوژیکی با قارچ صدفی پلوروتوس بر تجزیه پذیری کاه گندم و برنج در گوسفند دالاق
محمد ناصحی، نور محمد تربتی نژاد، سعید زره داران، امیررضا صفائی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.78 K)
32
بررسی ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم برگ خرمای عمل آوری شده با اوره
عزیز کردونی، اکبر ابرغانی، محمدرضا مشایخی، بهاءالدین عالم زاده، بهاره طاهری دزفول
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.63 K)
33
تاثیر عمل آوری تفاله شیرین بیان با مواد شیمیایی بر پارامترهای تولید گاز در شرایط آزمایشگاه
محمدجواد خلیفه، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.92 K)
34
تاثیر عمل آوری های فیزیکی و شیمیایی بر بخش های مختلف پروتئین دانه کلزا با استفاده از مدل CNCPS
مریم صاحبی اعلاء، فرخ کفیل زاده، معصومه حیدری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.42 K)
35
تاثیر عمل آوری سرشاخه نیشکر سیلو شده با اسیدسولفوریک تجاری بر توان هضم کل میکروارگانیسم ها و باکتری های شکمبه گاومیش خوزستان
افروز شریفی، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.7 K)
36
استفاده از کود مرغی عمل آوری شده در جیره پرواری بره های مغانی
نادر پاپی، حسن فضائلی، قاسم مقصودی نژاد، احمد اکبری کله سر، فریدون امینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.38 K)
37
اثر تفاله سیب عمل آوری شده به همراه آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهره حیدری صغر، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، عثمان عزیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.02 K)
38
اثرات سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندو با و بدون عمل آوری بر خصوصیات مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
سوسن محمدی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، اسعد وزیری، طاهره مومنه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (73.4 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2