کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 بررسی اثر قارچ خوراکی Volvariella volvacea بر ترکیب شیمیایی کاه برنج
هادی بهزاد، تقی قورچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (121.07 K)

2 مقایسه فراسنجه های هضمی شکمبه ای مواد مغذی انواع تفاله زیتون
اسداله تیموری یانسری، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.72 K)

3 اثر استفاده از فیبر محلول (تفاله چغندر قند) و فیبر نامحلول (پوسته سبوس برنج) و اسید آمینه ترئونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
نسیم سعادتمند، مجید طغیانی، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.01 K)

4 مقایسه اثر افزودنی باکتریایی یا سطوح مختلف پساب نشاسته بر ترکیب شیمیایی ذرت سیلو شده
فرزانه نوروزی، مسیح اله فروزمند، علی نقی کشتکاران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.52 K)

5 تعیین ترکیبات شیمیایی و فنولی و تولید گاز در شرایط آزمایشگاه برگ های برخی از گیاهان حاوی تانن
امیر مختارپور، عباسعلی ناصریان، فهیمه پورملانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.05 K)

6 بررسی ترکیبات شیمیایی سرشاخه های گیاه مرتعی کهورک در مراحل مختلف رشد
محمد امین زاده، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، جلیل فرزادمهر، مهدی ناقوس
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.2 K)

7 ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری بقایای زعفران عمل آوری شده با قارچ صدفی (پلوروتوس استراتوس)
وحید کاردان مقدم، محمد حسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، افسانه احراری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.47 K)