| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای برگ Siris با روش کیسه های نایلونی | |
| زینب یوسفی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 778.44 K | ||
| 2 | تعیین تجزیه پذیری پس شکمبه ای یک منبع میتونین محافظت شده با استفاده از گاوهای با فیستولای شکمبه ای و کانولای روده ای | |
| یونس عبداللهی، مهدی دهقان بنادگی، حمید امانلو، حمیدرضا میرزایی الموتی، رسول حیدری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.07 M | ||
| 3 | اثرات اندازه ذرات یونجه روی ویژگی های فیزیکی مواد خوراکی و جویدن اولیه روی توزیع اندازه ذرات مواد خوراکی | |
| سبحان گلچین گله دونی، اسد ا.. تیموری یانسری، حسین صمدی واسکی، حبیب تقوی کرگان، لیلا خلوتی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 36.55 K | ||