کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکبمه ای کاه کنجد با استفاده از روش کیسه های نایلونی
علیرضا ذبیح الله زاده سماکوش، غلامرضا مختارپور، رضا رحمتیان، سهراب شعبانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.28 MB)

2 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم کاه کنجد استان بوشهر
امیر ارسلان کمالی، محمود دشتی زاده، عبدالمهدی کبیری فرد، محمد هادی صادقی، ابوطالب صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.46 K)

3 بررسی پارامترهای تولید گاز و هضم پذیری کاه کنجد فرآوری شده با مواد شیمیایی و بخار آب تحت فشار
حمید بانشی، طاهره محمدآبادی، خلیل میرزاده، مرتضی چاجی، محمود قاسمی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (317.71 K)