کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 3

1 تعیین ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکبمه ای کاه کنجد با استفاده از روش کیسه های نایلونی
علیرضا ذبیح الله زاده سماکوش، غلامرضا مختارپور، رضا رحمتیان، سهراب شعبانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.28 M

2 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم کاه کنجد استان بوشهر
امیر ارسلان کمالی، محمود دشتی زاده، عبدالمهدی کبیری فرد، محمد هادی صادقی، ابوطالب صادقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 382.46 K

3 بررسی پارامترهای تولید گاز و هضم پذیری کاه کنجد فرآوری شده با مواد شیمیایی و بخار آب تحت فشار
حمید بانشی، طاهره محمدآبادی، خلیل میرزاده، مرتضی چاجی، محمود قاسمی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 317.71 K