| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | قابلیت هضم پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا( Sitophila Neurospora) به روش آزمایشگاهی | |
| معصومه تکلوزاده، امید دیانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M | ||
| 2 | تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف محلول در شوینده خنثی و غلظت ترکیبات تاننی و فنولی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا | |
| معصومه تکلوزاده، امید دیانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 143.33 K | ||
| 3 | تعیین حجم گاز تولید شده به روش آزمایشگاهی و انرژی متابولیسمی پوست سبز گردوی عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا | |
| معصومه تکلوزاده، امید دیانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 174.82 K | ||
| 4 | بررسی تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی پوست سبز گردو | |
| معصومه تکلوزاده، امید دیانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 37.11 K | ||