کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | قابلیت هضم پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا( Sitophila Neurospora) به روش آزمایشگاهی | |
معصومه تکلوزاده، امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB) | ||
2 | تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف محلول در شوینده خنثی و غلظت ترکیبات تاننی و فنولی پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا | |
معصومه تکلوزاده، امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (143.33 K) | ||
3 | تعیین حجم گاز تولید شده به روش آزمایشگاهی و انرژی متابولیسمی پوست سبز گردوی عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا | |
معصومه تکلوزاده، امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (174.82 K) | ||
4 | بررسی تاثیر فرآوری با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات فیزیکی پوست سبز گردو | |
معصومه تکلوزاده، امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.11 K) |