کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 23

1 اثر اسانس لیموترش بر روی تولید و ترکیب شیر بزهای نژاد مهابادی
فریبا برزگر، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 892.97 K

2 تاثیر استفاده از تفاله دانه انار بر تولید و ترکیب شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
سید جلال مدرسی، محمد حسن فتحی نسری، فاطمه خسروی
مشاهده مقاله اصل مقاله 129.32 K

3 اثرجایگزینی کنجاله پالم به جای سبوس گندم در جیرۀ گاوهای هلشتاین شیرده بر تولید و ترکیب شیر
امیر علی سنجیده، نورالدین طباطبایی، غلامرضا قلمکاری، مهدی بابایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 383.27 K

4 بررسی اثر جایگزینی سیلاژ بوته گوجه فرنگی با سیلاژ ذرت بر عملکرد گاوهای شیری هلشتاین
رضا خداوردی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی، احمد ابراهیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 353.63 K

5 اثر جایگزینی کنجاله کلزا به جای بخشی از کنجاله سویا بر عملکرد گاو های شیری هلشتاین
مژگان مظهری، محسن دانش مسگران، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.07 M

6 اثر افزایش کنجاله کانولا بر عملکرد تولید شیر و برخی متابولیت های خونی گاوهای شیرده هلشتاین
میثم منیعی، کیوان کرکودی، حسن فضائلی، صادق کریم زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 475.33 K

7 بررسی برخی از ویژگی های شیردهی وترکیب شیر در گوسفند ماکویی
شجاع جعفری، سراین رزاق زاده، جمال سلیمی، بهرام افشاری حمیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 481.33 K

8 ارزیابی سطوح مختلف نیاسین بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
کامیار تمیزراد، کیوان کرکودی، مجید کلانتر نیستانکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 386.12 K

9 تاثیر تغذیه موننسین و پروپلین گلیکول روی عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
حشمت االله بهرامی یکدانگی، مهدی دهقان بنادکی، کامران رضا یزدی، اردشیر نجاتی جوارمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 431.05 K

10 اثر تغییر فصل بر تولید و ترکیبات شیر گاو های هلشتاین یک بار زایش کرده استان زنجان
محمد حسین نعمتی، حسین ایمانی، وحید مرتضوی، مهدی قهرمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 368.99 K

11 بررسی ارتباط میزان تولید و ترکیب شیر با اندازه های پستان در سن شیرگیری در بزهای سانن شهرکرد
نسیم ذبیحی، ابراهیم اسدی خشوبی، مریم السادات حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 389.93 K

12 تأثیر افزودن عصاره حاوی تانن و روغن کتان در جیره بر ترکیب شیر میش های مغانی
رقیه ولی زاده یونجالی، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، علی مهدوی، بهمن نویدشاد، حمید استاجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 646.25 K

13 اثر نسبت های مختلف اسیدهای چرب امگا-6 : امگا-3 جیره بر ترکیب و تولید شیر بزهای تازه زا
زانیار دانشور، حسین جهانی عزیزآبادی، عثمان عزیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 788.45 K

14 اثرات افزودن گلیسرول به آب آشامیدنی گاوهای شیری در دوره ی انتقال بر تولید و ترکیب شیر
مرضیه تیموری رودی، علیرضا هروی موسوی، عباسعلی ناصریان، محسن دانش مسگران، جواد آرشامی، رضا گنجوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 228.41 K

15 تأثیر تغذیه با جیره حاوی تفاله دانه انار سیلو شده بر مصرف خوراک، تولید و ترکیبات شیر بزهای آمیخته خراسان جنوبی
غلامحسین قاسمی، محمدحسن فتحی نسر، جلال مدرسی، لادن رشیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 319.84 K

16 غلظت عناصر معدنی شیر گوسفندان و بزهای چراکننده در مراتع جنوب شرقی سبلان
سمیرا کرامتی جبه دار، فرزاد میرزائی آقجه قشلاق، اردوان قربانی، بهرام فتحی آچاچلوئی
مشاهده مقاله اصل مقاله 363.44 K

17 ترکیب و غلظت برخی عناصر معدنی در شیر گوسفندان و بزهای چراکننده در مراتع شمال سبلان
رقیه ولی زاده یوجالی، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، اردوان قربانی، بهرام فتحی آچاچلوئی
مشاهده مقاله اصل مقاله 293.96 K

18 تعیین اندازه قطعات جیره غذایی و ارتباط آن با خصوصیات تولید و ترکیب شیر گاوهای شیرده هلشتاین
مینو نیرومند
مشاهده مقاله اصل مقاله 286.66 K

19 تأثیر دفعات خوراک دهی بر مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری
مهدی کاظمی جوجیلی، حمیدرضا میرزایی الموتی، کامران اکبری پابندی
مشاهده مقاله اصل مقاله 402.31 K

20 اثرات نسبت های مختلف پودر چربی پرشیا فت® امگا-6 به امگا-3 بر بالانس انرژی، تولید و ترکیب شیر بزهای شیرده
حسین جهانی عزیزآبادی، عباس فرشاد، عدنان اداک، هیوا براز
مشاهده مقاله اصل مقاله 683.66 K

21 بررسی اثر مدت زمان افزایش دفعات دوشش بر تولید و ترکیب شیر گاوهای هلشتاین
مهدی دهقان بنادکی، مهدی اسلامی زاد، کامران رضا یزدی، حمید کهرام، محمد مرادی شهر بابک
مشاهده مقاله اصل مقاله 562.56 K

22 تاثیر مخمر ساکارومایسز سرویسیه بر تولید و ترکیب شیر در گاوهای شیرده هلشتاین
حمید فیروزنیا، اکبر تقی زاده، صادق علیجانی، حمید محمدزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 299.63 K

23 اثر خوراک دهی پیوگلیتازون (داروی ضد دیابت نوع 2) بر مصرف خوراک و تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری در دوره انتقال
مهدی قریشی، مسعود علیخانی، حمیدرضا رحمانی، محمد خوروش، حمیدرضا خدایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 309.77 K