کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم علوفه های خشک یونجه و روناس با استفاده از روش آزمایشگاهی(in vitro) | |
الهام امیرتیموری، امین خضری، رضا طهماسبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB) | ||
2 | مطالعه تاثیر استفاده از سطوح مختلف علوفه روناس برخوراک مصرفی، قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی گوسفندان کرمانی | |
مصطفی عزیزی احمدآبادی، محمدحسن فولادی، امین خضری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB) | ||
3 | مطالعه تاثیر استفاده از سطوح مختلف علوفه روناس بر تغییرات PH، آمونیاک شکبمه و سنتز پروتئین میکروبی در گوسفندان کرمانی | |
مصطفی عزیزی احمدآبادی، محمد فولادی، امین خضری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.46 MB) |