صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
11
1
اثر شکل فیزیکی کنسانتره در جیره های کاملا مخلوط بر ترکیبات شیر گاوهای شیرده
مرتضی عباسی، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.01 M
2
یک روش آزمایشگاهی جدید جهت فشرده کردن و پلت کردن کود گاو
جواد رضائی فر، محسن شاکری، محمدحسین کیانمهر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
449.81 K
3
تاثیر جیره های پلت شده و آردی به همراه سطوح مختلف آنزیم بیوزایم در عملکرد جوجه های گوشتی
طاهره شفیعی سروستانی، نجفقلی دبیری، محمد جواد آگاه، حسین نوراللهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.12 M
4
تأثیر سایز پلت و افزودن بنتونیت بر رشد و عملکرد گوساله های شیری براون سوئیس
حسین راست پور، علیرضا فروغی، بهنام صارمی، عباسعلی ناصریان، علیرضا شهدادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
381.89 K
5
اثر فرم فیزیکی خوراک، شدت محدودیت خوراک دهی و مدت اعمال محدودیت بر فلور میکروبی جوجه های گوشتی
سارا شعبانی، علیرضا صیداوی، لیلا اسدپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
352.01 K
6
اثرات شکل خوراک و افزودن پروبیوتیک و آنزیم به جیره های بر پایه تریتیکاله، بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
مجید حسینی، ناصر موسوی، عبدالله حسینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
719.31 K
7
اثرات اشکال فیزیکی خوراک کاملا مخلوط شده بر میزان مصرف خوراک و فعالیت جویدن گاوهای شیرده با تولید متوسط
سعید حسینی، علیرضا فروغی، حسین فضایلی، رضا ولی زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
385.19 K
8
بررسی اثرات اشکال فیزیکی خوراک کاملًا مخلوط شده بر pH مایع شکمبه، برخی متابولیت های خونی، تولید و ترکیب شیر گاو های شیری با تولید متوسط
سعید حسینی، علیرضا فروغی، حسن فضایلی، رضا ولی زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
337.28 K
9
بررسی اثر افزودن آب و طول خط تولید بر ترکیب مواد مغذی خوراک پلت تولیدی در کارخانجات خوراک دام و طیور
محمدمهدی یعقوب زاده، رضا وکیلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
402.77 K
10
بررسی اثر مصرف خوراک آغازین پلت و آردی در عملکرد گوساله های هلشتاین
وحید فدایی مولودی، علیرضا علیزاده مقدم ماسوله
مشاهده مقاله
اصل مقاله
267.15 K
11
اثر شکل دان (پلت و آردی) و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی جوان
حامد خندائی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، زهرا تراز
مشاهده مقاله
اصل مقاله
37.86 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه