کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 اثر شکل فیزیکی کنسانتره در جیره های کاملا مخلوط بر ترکیبات شیر گاوهای شیرده
مرتضی عباسی، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.01 M

2 یک روش آزمایشگاهی جدید جهت فشرده کردن و پلت کردن کود گاو
جواد رضائی فر، محسن شاکری، محمدحسین کیانمهر
مشاهده مقاله اصل مقاله 449.81 K

3 تاثیر جیره های پلت شده و آردی به همراه سطوح مختلف آنزیم بیوزایم در عملکرد جوجه های گوشتی
طاهره شفیعی سروستانی، نجفقلی دبیری، محمد جواد آگاه، حسین نوراللهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M

4 تأثیر سایز پلت و افزودن بنتونیت بر رشد و عملکرد گوساله های شیری براون سوئیس
حسین راست پور، علیرضا فروغی، بهنام صارمی، عباسعلی ناصریان، علیرضا شهدادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 381.89 K

5 اثر فرم فیزیکی خوراک، شدت محدودیت خوراک دهی و مدت اعمال محدودیت بر فلور میکروبی جوجه های گوشتی
سارا شعبانی، علیرضا صیداوی، لیلا اسدپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 352.01 K

6 اثرات شکل خوراک و افزودن پروبیوتیک و آنزیم به جیره های بر پایه تریتیکاله، بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
مجید حسینی، ناصر موسوی، عبدالله حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 719.31 K

7 اثرات اشکال فیزیکی خوراک کاملا مخلوط شده بر میزان مصرف خوراک و فعالیت جویدن گاوهای شیرده با تولید متوسط
سعید حسینی، علیرضا فروغی، حسین فضایلی، رضا ولی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 385.19 K

8 بررسی اثرات اشکال فیزیکی خوراک کاملًا مخلوط شده بر pH مایع شکمبه، برخی متابولیت های خونی، تولید و ترکیب شیر گاو های شیری با تولید متوسط
سعید حسینی، علیرضا فروغی، حسن فضایلی، رضا ولی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 337.28 K

9 بررسی اثر افزودن آب و طول خط تولید بر ترکیب مواد مغذی خوراک پلت تولیدی در کارخانجات خوراک دام و طیور
محمدمهدی یعقوب زاده، رضا وکیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 402.77 K

10 بررسی اثر مصرف خوراک آغازین پلت و آردی در عملکرد گوساله های هلشتاین
وحید فدایی مولودی، علیرضا علیزاده مقدم ماسوله
مشاهده مقاله اصل مقاله 267.15 K

11 اثر شکل دان (پلت و آردی) و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی جوان
حامد خندائی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، زهرا تراز
مشاهده مقاله اصل مقاله 37.86 K