کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 اثر شکل فیزیکی کنسانتره در جیره های کاملا مخلوط بر ترکیبات شیر گاوهای شیرده
مرتضی عباسی، مسلم باشتنی، علیرضا فروغی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

2 تاثیر جیره های پلت شده و آردی به همراه سطوح مختلف آنزیم بیوزایم در عملکرد جوجه های گوشتی
طاهره شفیعی سروستانی، نجفقلی دبیری، محمد جواد آگاه، حسین نوراللهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

3 مقایسه عملکرد خوراک پلت شده با شیوه های مرسوم خوراک دهی در پرواربندی گوسفند نژاد شال
ابوالقاسم لواف، سهراب رسولی، رامین جعفرزاده قدیمی، محمود شعبانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.21 K)

4 تاثیر فرایند حرارتی و شکل فیزیکی در ساخت خوراک روی عملکرد جوجه های گوشتی در اوایل دوره پرورش
علیرضا عموئیان خاوه، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (263.14 K)

5 اثر فرم فیزیکی خوراک، شدت محدودیت خوراک دهی و مدت اعمال محدودیت بر عملکرد جوجه های گوشتی
سارا شعبانی، علیرضا صیداوی، لیلا اسدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.83 K)

6 اثر فرم فیزیکی خوراک، شدت محدودیت خوراک دهی و مدت اعمال محدودیت بر فلور میکروبی جوجه های گوشتی
سارا شعبانی، علیرضا صیداوی، لیلا اسدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.01 K)

7 اثرات مصرف خوراک رشد پلت و آردی بر فراسنجه های خونی گوساله های هلشتاین در زمان از شیر گیری
مهدی عابد، علیرضا علیزاده، کیوان کرکودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (116.65 K)

8 اثر شکل دان (پلت و آردی) و مکمل های خوراکی پروبیوتیک و پری بیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی جوان
حامد خندائی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، زهرا تراز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.86 K)