صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
11
1
اثرات دارچین و آلوئه ورا در خوراک بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
ساناز نوروزی، علی اصغر صادقی، پروین شورنگ، محمد چمنی، رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.63 MB)
2
اثر فرمکتو، باکتوسل و بیواسترانگ در جیره های عاری از آنتیبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
مرتضی بیکی بندرآبادی، محمد هاشمی، علی اکبر یعقوبفر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (323.31 K)
3
مقایسهی اثر افزودن سه عصارهی تجاری گیاهی و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (747.19 K)
4
مقایسهی اثر افزودن آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین و سه عصاره تجاری گیاهی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (413.95 K)
5
مقایسهی اثر افزودن سه عصاره تجاری گیاهی و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (457.22 K)
6
بررسی اثر پربیوتیک (آمکس)، اسید آلی (آلتیمیت اسید)، پروبیوتیک (بیوپلوس 2ب) و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد و جمعیت لاکتوباسیلوس در ایلئوم جوجه های گوشتی
حامد رضوی، حبیب اقدم شهریار، علیرضا احمد زاده، مهدی قادری جویباری، سعید گلی، نوید رضایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (197.51 K)
7
اثر گیاه و عصاره روغنی رزماری و آنیس بر عملکرد جوجه های گوشتی
ماریا شیخ احمدی، قربانعلی صادقی، اسعد وزیری، عثمان عزیزی، فرهاد خلیق قره تپه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (162.84 K)
8
مقایسه اثر مکمل ورمی هوموس و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر برخی صفات بیوشیمیایی سرم، درصد هماتوکریت و میزان هموگلوبین بلدرچین ژاپنی
محمد امیر کریمی ترشیزی، مصعب احمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (314.56 K)
9
مقایسه اسانس مریم گلی (Salvia mirzayanii) با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی
رضا مصدق، سمیه سالاری، محسن ساری، محسن تقی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (71.69 K)
10
مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدعلی بهروزلک، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، مرتضی بهروزلک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (77.29 K)
11
مقایسه اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارچین با آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین و پروبیوتیک پریمالاک بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی
محمدعلی بهروزلک، احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، مرتضی بهروزلک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (74.18 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه