کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر مشتقات پورینی، سنتز پروتئین میکروبی، مصرف و ابقای نیتروژن در گوسفندان کرمانی
زینب رئیسی، رضا طهماسبی، امید دیانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 128.9 K

2 بررسی اثر بلوک کردن جیره با و بدون کود بستر جوجه های گوشتی بر میزان فعالیت هیدرولایتیکی آنزیم های شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی به روش مشتقات پورینی دفع شده در بره های نر پرواری
داوود میرمحمدی، یوسف روزبهان، حسن فضائلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 111.9 K

3 اثر سطوح مختلف ملاس بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده
ایوب عزیزی شترخفت، نادر پاپی، حسن فضائلی، وحید عباسی راد
مشاهده مقاله اصل مقاله 205.38 K

4 اثر پیه و روغن گیاهی برتخمین سنتز پروتئین میکروبی در شکمبه گوسفند
حامد علیپور، کاوه جعفری خورشیدی، محمدعلی جعفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.64 M

5 اثر موننسین، جو عمل آوری شده، اوره و کنجاله سویا بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفندان مهربان به روش اندازه گیری مشتقات پورین
شهرام نجفی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، احمد احمدی، زهرا مانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 956.31 K

6 بررسی تأثیر جایگزینی علوفه خشک یونجه با گیاه مرتعی کما بر سنتز پروتئین میکروبی در گوسفند
مرضیه حاج محمدی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 411.2 K

7 تأثیر اکسید و نانو اکسید روی بر نیتروژن آمونیاکی، پروتئین میکروبی و سوبسترای تجزیهشده با روش برون تنی
مصطفی اکبری علائی، جواد رضائی، یوسف روزبهان
مشاهده مقاله اصل مقاله 236.66 K

8 تاثیر جایگزینی علف خشک یونجه با پوسته سویا در جیره گاوهای شیرده بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و سنتز پروتئین میکروبی با استفاده از نیتروژن -15
مهدی بهگر، رضا ولیزاده، عباسعلی ناصریان، سمانه قاسمی، میراحمد موسوی شلمانی، علی شیرزادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 309.38 K

9 رزیابی ارزش پروتئین برخی از مواد خوراکی غنی از نیتروژن با استفاده از روش نوین DVE/OEB
پریسا خیراندیش، محسن دانش مسگران، علیرضا وکیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 271.08 K

10 تاثیر افزودن سطح اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی در جیره ی آغازین گوساله های شیرخوار هلشتاین بر فراسنجه های تولید گاز در شرایط برون تنی
محسن ابراهیمی، مهدی دهقان بنادکی، مهدی گنج خانلو، فرهنگ فاتحی، داریوش فخاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 40.94 K