| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | تاثیر تغذیه علف جو آبکشت بر مشتقات پورینی، سنتز پروتئین میکروبی، مصرف و ابقای نیتروژن در گوسفندان کرمانی | |
| زینب رئیسی، رضا طهماسبی، امید دیانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 128.9 K | ||
| 2 | اثر افزودن ملاس به جای مخلوط ذرت و جو بر توازن نیتروژن در گوسفند تغذیه شده با کود مرغی فرآوری شده | |
| نادر پاپی، ایوب عزیزی شترخفت، حسن فضائلی، مرتضی چاجی، آزاده گراوند | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 121.24 K | ||
| 3 | اثر تزریق شیردانی منابع مختلف کربوهیدراتی و چربی بر توازن نیتروژن گوسفندان نر بلوچی | |
| عطیه بهلولی قائن، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 316.3 K | ||
| 4 | اثر میوه بلوط و پلی اتیلن گلیکول بر تعادل نیتروژن، مشتقات پورینی و جمعیت میکروبی شکمبه گوسفند | |
| ناهید آقامحمدی، فردین هژبری، داریوش علیپور، سید یاسرالدین موسوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 75.33 K | ||
| 5 | اثرات کاهش پروتئین خام جیره با استفاده از سطوح مختلف کلاژن هیدرولیز شدده بر ابقای نیتروژن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی | |
| زهرا اسدی کرمانی، محمد حسین شهیر، نیما برادران | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 78.76 K | ||