صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
29
1
بررسی اثرات انواع تفاله های زیتون بر عملکرد گوسفندان پرواری
اسداله تیموری یانسری، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (90.64 K)
2
اعضای هیئت علمی گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه رامین خوزستان
عباس افقهی زاده، سید علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (133.89 K)
3
اثر طول مدت پروار برصفات رشد و خصوصیات لاشه درگوساله های نر بومی لرستان
کریم قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (419.89 K)
4
استفاده از سطوح مختلف پیت عمل آوری شده با بخار آب در جیره بزغاله های نر پرواری
علیرضا چگنی، بهروز یاراحمدی، علیرضا آقاشاهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (404.61 K)
5
اندازه گیری بهره وری کل عوامل تولید و بررسی عوامل موثر بر آن در پرواربندیهای گوسفند استان سمنان
علی اصغر حجی، عبدالرضا تیموری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (852.43 K)
6
کاربرد کاه کمپوست حاصل از پرورش قارچ تکمه ای در جیره غذایی بره های پرواری
حسن شفیعی ورزنه، حسن فضائلی، علی فرهپور، عبدالحسین معیر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.21 MB)
7
استفاده از بقایای سیلو شده حاصل ازپوست گیری پسته در جیره گوساله های نر پرواری
نادر فروغ عامری، پیروز شاکری، حسن فضائلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (373.26 K)
8
ﺑﺮرﺳﯽ دو ﺳﯿﺴﺘﻢ ﭘﺮوارﺑﻨﺪی ﺻﻨﻌﺘﯽ و ﺳﻨﺘﯽ ﺑﺮه در اﺳﺘﺎن اﯾﻼم
یحیی عباسپور، هوشنگ جعفری، صیفعلی ورمقانی، قاسم مقصودی نژاد، احمد ناجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (170.19 K)
9
مقایسه عملکرد خوراک پلت شده با شیوه های مرسوم خوراک دهی در پرواربندی گوسفند نژاد شال
ابوالقاسم لواف، سهراب رسولی، رامین جعفرزاده قدیمی، محمود شعبانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (318.21 K)
10
بررسی وضعیت مدیریت در واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی پرواربندی گوسفند کردستان
حمیدرضا بهمنی، محمدرضا کیانزاد، بهروز توپچی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.44 MB)
11
مقایسه راندمان و خصوصیات لاشه بره های لری در شرایط قبل از ورود به مرتع، پس از خروج از مرتع و پرواربندی
علی رضا چگنی، بهروز یاراحمدی، هرمز منصوری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
12
اثر پرواربندی به روش زود از شیرگیری بر روی بره های نژاد بلوچی
عادله ایرانخواه، عباس رحیمی شم آبادی، جلال عمرانی، مسعود علی پناه، مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (372.47 K)
13
مقایسه پرواربندی گوساله های نر هلشتاین به دو روش سنتی و استاندارد با استفاده از بقایای ذرت دانه ای در استان خراسان شمالی
سید اکبر شیری، داود علی ساقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.03 MB)
14
اثر سطوح مختلف ماشک علوفه ای (Vicia pannonica) بر عملکرد پرواری بره های نر کردی
فرزاد مرادی، رحمن ابن عباسی، فرشید فتاح نیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (500.34 K)
15
اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم جیره و سن بر صفات عملکردی شتر یک کوهانه
ابوالفضل عباسی، مجتبی زاهدی فر، نجفقلی دبیری، ناصر تیمور نژاد، پولاد پورآزاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (101.95 K)
16
بررسی وضعیت و مسائل پرواربندی گوسفند در استان ایلام
یحیی عباسپور، فتح اله سرحدی، صیفعلی ورمقانی، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.16 MB)
17
اثرمدت پروار بر کمیت لاشه شترهای نر دو و سه ساله پرواری
علی رضا فرزاد، داوود علی ساقی، جعفر باشتینی، علی اکبر اردلان دوست
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
18
بررسی وضعیت پرواربندی گوسفند و بره در واحدهای صنعتی و سنتی استان مرکزی
شرفعلی میرزایی، محمدرضا کیانزاد، رمضانعلی عزیزی، علیرضا طالبیان مسعودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.2 MB)
19
مقایسه بررسی استفاده از سطوح مختلف گاودانه در جیره گوساله های نر بومی لرستان
کریم قربانی، هرمز منصوری، بهروز یاراحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (308.3 K)
20
اثر پرتوتابی الکترون بر تجزیه پذیری دیواره سلولی کاه گندم و مصرف خوراک بره های پرواری
پروین شورنگ، علی اصغر صادقی، وحید جوکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.77 K)
21
اثرات تغذیه روغن ماهی محافظت شده به عنوان منبع اسیدهای چرب n-3 بربر شاخصهای کیفی گوشت در بره های نر مغانی
وحید واحدی، مرتضی بهروزلک، نعمت هدایت ایوریق
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (805.14 K)
22
استفاده از مخلوط سیلوی تفاله تر گوجه فرنگی و ذرت علوفه ای در پروار بره های نر بلوچی
علی رضا فرزاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (192.55 K)
23
اثر سطوح مختلف پیت باگاس غنی شده با اوره و ملاس بر عملکرد رشد بره های پرواری زل
یداله چاشنی دل، حسین فقیه عبداللهی، مهدی بهاری، حسن نبی پور افروزی، علی اکبر ابراهیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (458.17 K)
24
اثر سطوح مختلف پیت باگاس غنی شده با اوره و ملاس بر فراسنجه های خونی بره های پرواری زل
یداله چاشنی دل، حسین فقیه عبداللهی، مهدی بهاری، حسن نبی پور افروزی، علی اکبر ابراهیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (463.44 K)
25
تاثیر عمل آوری سیلاژ علوفه نی با افزودنی میکروبی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) و مقایسه آن با سیلاژ ذرت در پرواربندی گوساله های نر گاومیش
محمدرضا مشایخی، سید مجید حسینی، عزیز کردونی، دانیال فرهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (78.42 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2