کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 29

-124 بررسی اثرات انواع تفاله های زیتون بر عملکرد گوسفندان پرواری
اسداله تیموری یانسری، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 90.64 K

-123 اعضای هیئت علمی گروه علوم دامی، دانشکده علوم دامی و صنایع غذایی، دانشگاه رامین خوزستان
عباس افقهی زاده، سید علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله اصل مقاله 133.89 K

-122 اثر طول مدت پروار برصفات رشد و خصوصیات لاشه درگوساله های نر بومی لرستان
کریم قربانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 419.89 K

-121 استفاده از سطوح مختلف پیت عمل آوری شده با بخار آب در جیره بزغاله های نر پرواری
علیرضا چگنی، بهروز یاراحمدی، علیرضا آقاشاهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 404.61 K

-120 اندازه گیری بهره وری کل عوامل تولید و بررسی عوامل موثر بر آن در پرواربندیهای گوسفند استان سمنان
علی اصغر حجی، عبدالرضا تیموری
مشاهده مقاله اصل مقاله 852.43 K

-119 کاربرد کاه کمپوست حاصل از پرورش قارچ تکمه ای در جیره غذایی بره های پرواری
حسن شفیعی ورزنه، حسن فضائلی، علی فرهپور، عبدالحسین معیر
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.21 M

-118 استفاده از بقایای سیلو شده حاصل ازپوست گیری پسته در جیره گوساله های نر پرواری
نادر فروغ عامری، پیروز شاکری، حسن فضائلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 373.26 K

-117 ﺑﺮرﺳﯽ دو ﺳﯿﺴﺘﻢ ﭘﺮوارﺑﻨﺪی ﺻﻨﻌﺘﯽ و ﺳﻨﺘﯽ ﺑﺮه در اﺳﺘﺎن اﯾﻼم
یحیی عباسپور، هوشنگ جعفری، صیفعلی ورمقانی، قاسم مقصودی نژاد، احمد ناجی
مشاهده مقاله اصل مقاله 170.19 K

-116 مقایسه عملکرد خوراک پلت شده با شیوه های مرسوم خوراک دهی در پرواربندی گوسفند نژاد شال
ابوالقاسم لواف، سهراب رسولی، رامین جعفرزاده قدیمی، محمود شعبانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 318.21 K

-115 بررسی وضعیت مدیریت در واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی پرواربندی گوسفند کردستان
حمیدرضا بهمنی، محمدرضا کیانزاد، بهروز توپچی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.44 M

-114 مقایسه راندمان و خصوصیات لاشه بره های لری در شرایط قبل از ورود به مرتع، پس از خروج از مرتع و پرواربندی
علی رضا چگنی، بهروز یاراحمدی، هرمز منصوری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M

-113 اثر پرواربندی به روش زود از شیرگیری بر روی بره های نژاد بلوچی
عادله ایرانخواه، عباس رحیمی شم آبادی، جلال عمرانی، مسعود علی پناه، مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 372.47 K

-112 مقایسه پرواربندی گوساله های نر هلشتاین به دو روش سنتی و استاندارد با استفاده از بقایای ذرت دانه ای در استان خراسان شمالی
سید اکبر شیری، داود علی ساقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.03 M

-111 اثر سطوح مختلف ماشک علوفه ای (Vicia pannonica) بر عملکرد پرواری بره های نر کردی
فرزاد مرادی، رحمن ابن عباسی، فرشید فتاح نیا
مشاهده مقاله اصل مقاله 500.34 K

-110 اثرات سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم جیره و سن بر صفات عملکردی شتر یک کوهانه
ابوالفضل عباسی، مجتبی زاهدی فر، نجفقلی دبیری، ناصر تیمور نژاد، پولاد پورآزاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 101.95 K

-109 بررسی وضعیت و مسائل پرواربندی گوسفند در استان ایلام
یحیی عباسپور، فتح اله سرحدی، صیفعلی ورمقانی، هوشنگ جعفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.16 M

-108 اثرمدت پروار بر کمیت لاشه شترهای نر دو و سه ساله پرواری
علی رضا فرزاد، داوود علی ساقی، جعفر باشتینی، علی اکبر اردلان دوست
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M

-107 بررسی وضعیت پرواربندی گوسفند و بره در واحدهای صنعتی و سنتی استان مرکزی
شرفعلی میرزایی، محمدرضا کیانزاد، رمضانعلی عزیزی، علیرضا طالبیان مسعودی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.2 M

-106 مقایسه بررسی استفاده از سطوح مختلف گاودانه در جیره گوساله های نر بومی لرستان
کریم قربانی، هرمز منصوری، بهروز یاراحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 308.3 K

-105 اثر پرتوتابی الکترون بر تجزیه پذیری دیواره سلولی کاه گندم و مصرف خوراک بره های پرواری
پروین شورنگ، علی اصغر صادقی، وحید جوکار
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.77 K

-104 اثرات تغذیه روغن ماهی محافظت شده به عنوان منبع اسیدهای چرب n-3 بربر شاخصهای کیفی گوشت در بره های نر مغانی
وحید واحدی، مرتضی بهروزلک، نعمت هدایت ایوریق
مشاهده مقاله اصل مقاله 805.14 K

-103 استفاده از مخلوط سیلوی تفاله تر گوجه فرنگی و ذرت علوفه ای در پروار بره های نر بلوچی
علی رضا فرزاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 192.55 K

-102 اثر سطوح مختلف پیت باگاس غنی شده با اوره و ملاس بر عملکرد رشد بره های پرواری زل
یداله چاشنی دل، حسین فقیه عبداللهی، مهدی بهاری، حسن نبی پور افروزی، علی اکبر ابراهیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 458.17 K

-101 اثر سطوح مختلف پیت باگاس غنی شده با اوره و ملاس بر فراسنجه های خونی بره های پرواری زل
یداله چاشنی دل، حسین فقیه عبداللهی، مهدی بهاری، حسن نبی پور افروزی، علی اکبر ابراهیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 463.44 K

-100 تاثیر عمل آوری سیلاژ علوفه نی با افزودنی میکروبی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم) و مقایسه آن با سیلاژ ذرت در پرواربندی گوساله های نر گاومیش
محمدرضا مشایخی، سید مجید حسینی، عزیز کردونی، دانیال فرهادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 78.42 K