| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | استفاده از پرتوتابی اشعه بیم الکترونی برای کاهش ترکیبات فنلی موجود در تفاله دانه انار چکیده | |
| فاطمه خسروی، محمد حسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 113.01 K | ||
| 2 | اثر اسید تانیک روی میزان تولید گاز، قابلیت هضم ماده آلی و انرژی قابل متابولیسم یونجه | |
| رضا فیضی، ولی اله کاشکی، مهران اباذری، مجتبی زاهدی فر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 392.19 K | ||