کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم همراه با فیتاز بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حبیب الله زارع هرفته، وحید رضایی پور، روح الله عبداله پور، حکیمه مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.45 MB)

2 بهینه سازی اقتصادی جیره های غذایی واحدهای مرغ گوشتی دراستان مازندران
موسی کریمی، غلامرضا پیکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (385.3 K)

3 بهینه سازی جیره نویسی گوساله های جوان با منطق فازی
داود درویشی سلوکلایی، رضا عامری، اسدالله تیموری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.83 MB)

4 ارزیابی مدل های تغذیه ای نرم افزار جیره نویسی CPM DAIRYو NRC 2001با استفاده از 4 جیره در گاوهای شیری هلشتاین
رضا لطفی نوقابی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (410.88 K)

5 استفاده از مغز میوه بلوط در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

6 بررسی استفاده از انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت همراه با آمینواسیدهای کل و قابل هضم جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
ایوب نادری پور، احمد افضل زاده، یعقوب فر، داود شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (179.64 K)