صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم همراه با فیتاز بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حبیب الله زارع هرفته، وحید رضایی پور، روح الله عبداله پور، حکیمه مصطفی لو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.45 MB)
2
بهینه سازی اقتصادی جیره های غذایی واحدهای مرغ گوشتی دراستان مازندران
موسی کریمی، غلامرضا پیکانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.3 K)
3
بهینه سازی جیره نویسی گوساله های جوان با منطق فازی
داود درویشی سلوکلایی، رضا عامری، اسدالله تیموری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.83 MB)
4
ارزیابی مدل های تغذیه ای نرم افزار جیره نویسی CPM DAIRYو NRC 2001با استفاده از 4 جیره در گاوهای شیری هلشتاین
رضا لطفی نوقابی، مسلم باشتنی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (410.88 K)
5
استفاده از مغز میوه بلوط در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.24 MB)
6
بررسی استفاده از انرژی قابل متابولیسم ظاهری و حقیقی تصحیح شده برای ازت همراه با آمینواسیدهای کل و قابل هضم جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
ایوب نادری پور، احمد افضل زاده، یعقوب فر، داود شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (179.64 K)