• صفحه اصلی

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 بررسی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته (خشک شده) برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی، علی مهدوی، علیرضا آقا شاهی، احمد میرهادی، فضل ا.. موسوی، کیانوش سامی
مشاهده مقاله اصل مقاله 423.54 K

2 اثرات روش های مختلف فرآوری بر فراسنجه های تجزیه پذیری پوسته خارجی برنج
سعیب ویسی، حسین جهانی عزیزآبادی، هیوا براز، عثمان عزیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 557.49 K

3 تاثیر مصرف تانن دباغی در مقایسه با داروی شیمیایی، بر عملکرد بره های پرواری
مجید جعفری، سونیا زکی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 448.34 K

4 تاثیر عمل آوری های فیزیکی و شیمیایی بر بخش های مختلف پروتئین دانه کلزا با استفاده از مدل CNCPS
مریم صاحبی اعلاء، فرخ کفیل زاده، معصومه حیدری
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.42 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب