| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | بررسی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته (خشک شده) برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری | |
| زهرا عبادی، علی مهدوی، علیرضا آقا شاهی، احمد میرهادی، فضل ا.. موسوی، کیانوش سامی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 423.54 K | ||
| 2 | اثرات روش های مختلف فرآوری بر فراسنجه های تجزیه پذیری پوسته خارجی برنج | |
| سعیب ویسی، حسین جهانی عزیزآبادی، هیوا براز، عثمان عزیزی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 557.49 K | ||
| 3 | تاثیر مصرف تانن دباغی در مقایسه با داروی شیمیایی، بر عملکرد بره های پرواری | |
| مجید جعفری، سونیا زکی زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 448.34 K | ||
| 4 | تاثیر عمل آوری های فیزیکی و شیمیایی بر بخش های مختلف پروتئین دانه کلزا با استفاده از مدل CNCPS | |
| مریم صاحبی اعلاء، فرخ کفیل زاده، معصومه حیدری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.42 K | ||