کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته (خشک شده) برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری | |
زهرا عبادی، علی مهدوی، علیرضا آقا شاهی، احمد میرهادی، فضل ا.. موسوی، کیانوش سامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.54 K) | ||
2 | اثرات روش های مختلف فرآوری بر فراسنجه های تجزیه پذیری پوسته خارجی برنج | |
سعیب ویسی، حسین جهانی عزیزآبادی، هیوا براز، عثمان عزیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (557.49 K) | ||
3 | تاثیر مصرف تانن دباغی در مقایسه با داروی شیمیایی، بر عملکرد بره های پرواری | |
مجید جعفری، سونیا زکی زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (448.34 K) | ||
4 | تاثیر عمل آوری های فیزیکی و شیمیایی بر بخش های مختلف پروتئین دانه کلزا با استفاده از مدل CNCPS | |
مریم صاحبی اعلاء، فرخ کفیل زاده، معصومه حیدری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.42 K) |