کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 تاثیر تغذیه ترکیبی بر عملکرد و شاخص های آسایش جوجه های گوشتی
صدرا آل صاحب فصول، مجید طغیانی، عباسعلی قیصری، علی تبعیدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.65 MB)

2 بررسی اثرات استفاده از مخمر ساکارومیسس سرویسیه سویه SC47 بر عملکرد جوجه های گوشتی تجارتی
سید عبداله حسینی، هوشنگ لطف الهیان، فرید شریعتمداری، علی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

3 تأثیر رقیق سازی جیره در سنین اولیه بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حسنا حاجاتی، منصور رضائی، هادی سیاح زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (363.7 K)

4 تاثیر اسید استیک برجمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی قبل از کشتار
محمد الزوقری، حسن کرمانشاهی، حسن نصیری مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.04 K)

5 تاثیر پودر کنگر فرنگی (Cynara Scolymus) بر وزن اندام های داخلی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن
مهدی خرمشاهی، فیروز صمدی، پوریا رفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (494.96 K)

6 تاثیر پودر کنگر فرنگی (Cynara Scolymus) بر فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن
مهدی خرمشاهی، فیروز صمدی، پوریا رفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.27 K)

7 اثرات تغذیه ای سطوح مختلف نانوزئولیت و زئولیت طبیعی بر ترکیب لاشه و وزن اندام های داخلی بدن جوجه های گوشتی
نسترن شاه ابراهیمی، خلیل میرزاده، مرتضی مموئی، احمد طاطار، محمد حجتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (327.28 K)

8 تأثیر برخی از منابع فیبر در جیره غذایی پیش آغازین بر توسعه دستگاه گوارش و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در دوره رشد
سهیلا شریفی زاده، حسین جانمحمدی، اکبر تقی زاده، علی حسینخانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.28 K)

9 اثر اسیدیفایر گلوباسید LFPA و گلوباسید DW بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
احسان اله نوبخت، محمدرضا احمدی شورکائی، حیدر نعمت زاده، مفید وسگری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (293.61 K)

10 تاثیر تغذیة پس از تفریخ بر روند رشد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
رضا میربک، شیرین هنربخش، داود شریفی، سعید امین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (803.13 K)

11 بررسی اثر پرچمگل زعفران بر صفات لاشه و وزن اندام های داخلی در جوجه های گوشتی
علی یوسفی، مهدی ناقوس، محمد حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.26 K)