| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکی محصولات سویا | |
| فاطمه رحمتی، نورمحمد تربتی نژاد، سعید زره داران، مختار مهاجر، وحید رزم آذر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.1 M | ||
| 2 | تعیین قابلیت حل، دانسیته توده ای، جرم حجمی و ظرفیت نگهداری آب در تفاله انگور قرمز و سفید | |
| لطیف زالی کره ناب، رسول پیر محمدی، طاهر یلچی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 256.44 K | ||
| 3 | تعیین قابلیت حل، دانسیته توده ای، ظرفیت نگهداری آب و جرم حجمی لحظه ای چهار محصول فرعی کشاورزی | |
| مجید دهقان، رضا طهماسبی، امید دیانی، امین خضری، مجتبی حسین زاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 149.58 K | ||
| 4 | اندازه گیری ترکیبات شیمیایی، برخی خصوصیات فیزیکی و قابلیت هضم پوسته های بادام درختی | |
| طاهر یلچی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 293.85 K | ||